MENIU

Românii au talent. Scoțianul Stevie Starr care înghite ORICE i-a șocat și pe jurații din SUA și UK

Romanii au Talent, inghititorul Stevie Starr
<p>Romanii au Talent, Stevie Starr</p>

Românii au talent. Cei patru jurați de la Românii au talent au rămas absolut siderați de prestația scoțianului Stevie Starr, un regurcitator de profesie care a ridicat sala în picioare în clipa în care a aprins o minge de foc în mână la finalul show-ului de vineri seara. Vezi video cu momentul lui Stevie Starr de la Românii au talent la finalul articolului.

Românii au talent. Cei patru jurați, Andra, Florin Călinescu, Andi Moisescu și Mihai Petre au rămas fără cuvinte după show-ul electrizant al lui Stevie Starr. Scoțianul a înghițit patru monede una după alta și le-a scos din stomac în ordinea aleasă de juriu.

La finalul show-ului Românii au talent de vineri seara, Stevie Starr a scos uscate toate produsele înghițite, inclusiv zahărul pe care l-a vărsat în palma lui Bartoș. Smiley a venit cu bricheta și Stevie Starr a aprins o minge de foc.

Înainte să vină la Românii au talent, Stevie Starr a produs stupoare la spectacolele de televiziune similare din SUA sau din Marea Britanie. Clipurile sale au milioane de vizualizări pe You Tube.

Românii au talent - Stevie Starr (cunoscut sub titulatura de "Regurgitatorul Profesionist") este un artist de performanță scoțian care poate înghite diferite obiecte, cum ar fi monede, becuri, baloane, cuie, bile de biliard, zahăr uscat, lichid mai ușor și aur și apoi le regurgitează.

ROMÂNII AU TALENT: Plinuța "Marlyne Monroe" care a făcut show în aer vine direct din Rusia

Stevie Starr nu a descris niciodată exact cum se face acest lucru, iar implauzibilitatea unor regurgitări i-a determinat pe mulți să creadă că este un iluzionist. Stevie Starr face un turneu internațional în care își expune talentul unic, arătat și la Românii au talent.

Stevie Starr a participat înainte să vină la Românii au talent și la spectacolul de talent din Franța:

Lucruri și mai bizare, cu pești din acvariu a făcut Stevie Starr în Cehia, la show-ul geamăn emisiunii Românii au talent:

În anul 2010, Stevie Starr a ajuns în semifinale la Britain Got Talent unde a înghițit inelul de logodnă al Amandei Holden, urmat de un lacăt încuiat și cheia. Apoi a regurgit lacătul, care în care se afla inelul lui Amanda Holden, urmat de cheie.

Prima ediție din acest an a show-ului Românii de talent de la ProTV s-a încheiat cu delirul produs pe scenă și în public de înghițitorul Stevie Starr:

 

Mai multe articole despre:
Românii au talent