MENIU

ROMÂNII AU TALENT, momente ULUITOARE: "MAMĂ ĂSTA ZBOARĂ!"

Românii au talent

Cel de-al doilea episod din sezonul patru al show-ului „Românii au talent“ a avut toate ingredientele necesare unui spectacol pe măsură: şerpi, cai, acrobaţi sau shaormari. Etapa preselecţiilor au continuar şi cu un alt "bilet verde" acordat unui „înger“ basarabean care a executat un dans perfect la bară.

Seara de vineri a fost deschisă de Marian Almăşanu, zugrav de profesie şi comentator sportiv în timpul liber a încercat să retrăiască momentul de glorie a lui Gheorighe Hagi de la Campionatul Mondial din 1994, atunci când a înscris contra Argentinei, scrie adevarul.ro.
 
Momentul uşor stânjenitor, dar plin de pasiune din partea lui Marian a fost apreciat de către Andra şi Andi Moisescu care i-au acordat votul de a merge mai departe.
 
Mai mult, în timpul actului artistic, domnul Almăşanu şi-a format o echipă de susţinători printre care Smiley şi Pavel Bartoş. Adriana Macrineanu, o tânără pasionată de dans oriental, a încercat să impresioneze membrii juriului cu un dans exotic, dar şi cu „o eşarfă“ la fel de exotică, mai precis o anaconda înfăşurată în jurul gâtului.
Momentul nu a fost gustat de de Andra care a rămas şocată de faptul că animalul o muşca pe concurentă.
 
Ansamblul Dansurilor Lumii „EOS“, un grup de adolescente, a executat un dans specific Georgiei şi a oferit o experienţă nouă concursului, momentul fiind apreciat de public. La polul opus în ceea ce priveşte vârsta,
 
Ansamblul „Datina Străbună“ au cântat o baladă veche însă nu au mers mai departe. „Mamă, ăsta zboară!“, a exclamat Smiley atunci când atletul basarabean Stoica Octavian a oferit un număr magic de dans la bară. Reuşita momentului a fost apreciată la maxim de cei trei membrii ai juriului care l-au trimis pe Octavian direct în semifinale graţie „biletului verde“.

Citeste mai mult pe adevarul.ro.