MENIU

Românii au talent 2016. Ce surprize aduce cu el noul sezon

Românii au talent 2016. Mai sunt doar trei zile până la premiera sezonului cu numărul 6 al show-ului de televiziunii ”Românii au talent”. Câştigătorul va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Românii au talent 2016. Cel de-al șaselea sezon va fi unul senzațional, care va surprinde și le va aduce telespectatorilor un spectacol desăvârșit, care nu trebuie ratat, deoarece are toate ingredientele pentru a transforma o seară de vineri într-una perfectă.


• Românii au talent este show-ul de televiziune care a doborât recorduri de audiență în toate cele cinci sezoane de până acum.
• Noul membru al juriului, Florin Călinescu – prezența sa în juriul Românii au talent va aduce un plus de dinamism, iar comentariile și reacțiile sale vor surprinde și, de cele mai multe ori, vor stârni hohote de râs. Chimia dintre el și ceilalți trei jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu și Andra, va fi evidentă și, împreună, cei patru vor aduce spectacolul și la masa juriului.
• Gazdele emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș, sunt, ca de obicei, plini de voie bună, puși pe glume și abia așteaptă să le aducă telespectatorilor un nou sezon plin de distracție.
• Vineri seara, la Românii au talent, te simți ca într-un roller-coaster – treci rapid de la emoție la distracție și de la momente în care plângi la momente în care râzi cu lacrimi.
• Cei mai talentați și pasionați români, dar și cei mai amuzanți, vin în același loc: pe scena Românii au talent.
• Concurenți din peste 10 țări, precum Italia, Franța, Nigeria, Congo, Ucraina, Rusia, Kârgâzstan, Georgia, Statele Unite ale Americii sau Republica Moldova, au venit la preselecții pentru a încânta juriul și publicul.
• Este show-ul de televiziune care îți va oferi momente unice și te va face să exclami în fiecare vineri seară că, Da, Românii au talent!

sursa: radardemedia.ro

Mai multe articole despre:
Românii au talent romanii au talent 2016