MENIU

România vrea autostrăzi! Ștefan Mandachi: Am avut doar feedback pozitiv

Moldoveanul care vrea autostrăzi a devenit un fenomen. Manifestul antreprenorului Ștefan Mandachi are aproape un milion de vizualizări pe Facebook. Mișcarea a câștigat rapid o mulțime de adepți, de la antreprenori, la oameni simpli. Inclusiv primarul din comuna în care a fost turnat metrul de autostradă și-a declarat susținerea pentru protest. 

"Îmi scria un sofer din Germania, acum 5 minute, că și-a anunțat deja patronul că indiferent dacă îl lasă sau nu-l lasă, el va protesta 15 minute. Până acum am avut doar feedback pozitiv. Un fost ministru m-a sunat, dar nu știu de la ce partid e. Habar nu am.", a spus Mandachi la Realitatea TV. 

Antreprenorul a negat zvonurile că autoritățile locale i-ar fi cerut socoteală pentru metrul de autostradă pe care l-a construit pe terenul său. Ba chiar sunt primari care susțin mișcarea fenomen ”șîeu”.

Însuși ministrul Transporturilor a spus că ”înțelege” demersul.

"Eu înţeleg demersul oricărui român, pentru că, într-adevăr, răbdarea a ajuns la o limită. Înţeleg demersul domnului, antreprenorului din Suceava", a spus ministrul Cuc.

Cu toate acestea, deși era în zonă, Răzvan Cuc nu a mers să vadă sigurul metru de autostradă din Moldova. 

Mai multe articole despre:
autostrăzi Ștefan Mandachi