MENIU

Ce spun nemții despre Ianis Hagi. Tatăl lui a rămas mască

România U21 va juca împotriva Germaniei U21 în semifinalele EURO 2019, joi, de la ora 19:00, deși inițial meciul era programat pentru ora 22:00.

Jurnaliștii nemți îl consideră pe Ianis Hagi "imaginea României", dar și Ionuț Radu a fost remarcat: "Portarul lui Genoa dă siguranță echipei și este favoritul suporterilor, care i-au compus cântece și scandări”. Iar Florinel Coman e văzut drept „o permanentă sursă de probleme pe flancul stâng”.

De altfel, atât tabloidul german Bild, cât și Kicker Sportmagazin scriu în termeni laudativi despre „tricolorii” mici, pe care îi numesc "patrimoniul lui Gică Hagi", și-i avertizează pe campionii en titre ai Europei, jucătorii nemți, asupra atuurilor adversarului: Ianis Hagi, Ionuț Radu și suporterii aflați în număr foarte mare în Italia.

O veste excelentă înainte de România U21 - Germania U21

"Ca să ne apărăm titlul în finală trebuie să trecem mai întâi de fiul unei legende”, punctează Bild, cu trimitere la Ianis, considerat marea vedetă a "surprizei turneului, o echipă ce evoluează cu determinare, pasiune și forță” - cum o descrie Kicker, conform gsp.