MENIU

Ce au declarat artiştii de la The Humans după eşecul uriaş de la Eurovision

Eurovision 2018

Eurovision 2018. Trupa "The Humans", care a reprezentat România la Eurovision 2018, declară că nu se va opri aici şi lansează un îndemn la susţinere pentru artiştii români, "în orice situaţie".

Eurovision 2018. "Vă mulţumim din suflet celor care ne-aţi susţinut! Vă mulţumim cu acelaşi suflet şi celor care ne-au contestat dar ne-au motivat să fim din ce în ce mai buni! V-am simţit aproape de noi pe tot parcursul competiţiei şi suntem mândri că am avut ocazia să fim încurajaţi de un popor cu oameni frumoşi!", au apreciat membrii trupei, în mesajul publicat pe platforma de socializare.

Eurovision 2018. Artiştii îşi declară recunoştinţa pentru mesajele de încurajare şi lansează un apel la susţinerea artiştilor autohtoni.

"Este minunat că şi în acest moment primim mesaje atât de frumoase care ne fac să stăm cu capul sus! Noi nu ne oprim aici! Nu vă opriţi nici voi şi susţineţi în continuare artiştii români, în orice situaţie", se arată în mesajul The Humans.

S-au calificat joi, în finala Eurovision 2018, reprezentanţii următoarelor ţări: Serbia, Republica Moldova, Ungaria, Ucraina, Suedia, Australia, Norvegia, Danemarca, Slovenia, Olanda.

Mai multe articole despre:
eurovision 2018