MENIU

"Art Football 2015". Romania a invins Olanda? Uite ce le-au facut arbitrii

In aceasta seara Nationala Artistilor Fotbalisti din Romania a intalnit selectionata Olandei, in cadrul campionatului mondial Art Football 2015 – Moscova.  Un meci extrem de greu, mai ales din cauza arbitrajului incorect. Arbitrii au favorizat in mod vizibil, in repetate randuri, echipa Olandei.

Anul trecut Romania a devenit campioana mondiala la Art Football, insa anul acesta, atat organizatorii, cat si adversarii, fac tot ce pot pentru a impiedica obtinerea unui nou titlu pentru artistii nostri.

Daca in primul meci cu Anglia, staff-ul Nationalei Artistilor Fotbalisti din Romania a descoperit 9 jucatori care nu erau artisti (regulamentul permite doar 3), astazi in echipa Olandei se aflau mai multi jucatori profesionisti, activi. Acest lucru este interzis cu desavarsire, conform regulamenului Art Football. Contestatiile facute de romani nu au fost luate in seama pana la momentul acesta.

Arbitrajul de azi a fost 100 % in devafoarea Romaniei, care a reusit sa invinga cu greu ( 3-2 ). Olandezii au facut 3 hands-uri clare in careu, dar nici unul nu a fost fluierat de arbitru. Pe parcursul celor doua reprize de joc, arbitrii, in mod intentionat, au favorizat echipa Olandei.

Staff-ul nationalei din Romania, dar si jucatorii au fost profund dezamagiti de atitudinea arbitrului central, care pur si simplu a refuzat sa accepte o schimbare indicata de antrenorul Daniel Chirita, in ultimele minute de joc.

Cu toate acestea, dupa meciul de azi Romania a mai obtinut 3 puncte (total 4).

Urmatorul meci, care va avea loc pe 10 iunie, cu Slovacia, este decisiv pentru artistii romani, pentru a se califica in semifinalele campionatului mondial Art Football 2015. Romania – Victorie.

Mai multe articole despre:
Adrian Enache Nationala Artistilor Fotbalisti