MENIU

România 2019. Cum arată clasamentul după ediția de la Sibiu

Președintele se alege la Realitatea TV. Cozmin Gușă a analizat, sâmbătă seară, alături de invitații săi, oamenii din spatele campaniei pentru alegerile prezidențiale, pe cei care încearcă să mobilizeze electoratul până pe 10 noiembrie.

Alături de jurați, publicul a avut, din nou, un rol decisiv în stabilirea clasamentului final. Cozmin Gușă a anunțat faptul că în emisiunea „Legile Puterii” de marți, 22 octombrie, moderată de Denise Rifai, va fi o dezbatere electorală între Theodor Paleologu și Kelemen Hunor.

Realizatorul emisiunii „România 2019” vă așteaptă și astăzi, de la ora 20:30, cu o nouă ediție incendiară, în direct din Alba.

Numărul la care puteți trimite un SMS cu numele candidatului preferat este 1278 - număr valabil în toate rețelele, mai puțin DIGI. Pentru a vota corect, trebuie să trimiteți DOAR numele de familie al candidatului favorit.

Telespectatorii pot vota de la ora 20:30. Costul unui SMS este de 1 euro, iar banii care se strâng vor fi donați Comitetului Olimpic Român, pentru pregătirea sportivilor care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020. 

Mai multe articole despre:
null