MENIU

Viaţa într-un bordel din Germania. Calvar pentru o tânără din România: sex, droguri şi alcool

Viaţa într-un bordel din Germania. Calvar pentru o tânără din România: sex, droguri şi alcool

O româncă, în vârstă de 30 de ani, a povestit, pentru presa din Germania, viaţa dură a femeilor care lucrează în bordelurile nemţilor. Acestea sunt nevoite să întreţină relaţii sexuale cu peste 10 bărbaţi în fiecare zi, iar de multe ori recurg la droguri şi alcool pentru a face faţă situaţiei.

În România, Julia făcea curăţenie în clădiri, dar banii nu îi ajungeau niciodată. Plecată din ţară, a ajuns să se prostitueze în Elveţia, Grecia şi Franţa. Ultimii ani i-a petrecut într-un bordel din Germania, acolo unde întreţinea relaţii sexuale cu 10 sau chiar 12 bărbaţi zilnic. Aceştia plăteau 30 de euro pentru o şedinţă de 20 de minute.

"Lucram până la 3 dimineaţa, majoritatea timpului. Nu aş fi rezistat mai mult. Dar erau femei acolo care îndurau o noapte întreagă. Beau alcool şi luau droguri. Se drogau doar pentru a face faţă situaţiei", spune Julia.

Femeia a povestit că presiunea era mare. Trebuia să câştige 130 de euro pe zi pentru a-şi achita camera, plus bani pe care să îi trimită acasă. Ea a început să sufere de atacuri de panică, afecţiune de care nu a scapăt nici până acum.

"Nu aş mai face acest lucru din nou. Mă tot gândeam că trebuie să îmi caut altceva, dar nu reuşeam să găsesc altceva de muncă", spune femeia.

Julia a fost salvată de o organizaţie care ajută fostele prostituate să îşi găsească serviciu şi casă.

Dacă o femeie vrea să renunţe la această viaţă şi nu are un "peşte", dacă nu este ţinută prizonieră, atunci poate părăsi bordelul. Dar nu îşi va găsi un loc de dormit şi nici pe nimeni să îi ofere mâncare. Tot ce poate obţine este un bilet doar dus către ţara natală", spune Sabine Constabel, reprezentanta unui centru de consiliere.

Nimeni nu ştie exact câte femei lucrează în bordelurile din Germania, dar, potrivit statisticilor, cele mai multe dintre ele provin din Europa de Est.

Mai multe articole despre:
sex bordel germania