MENIU

Român din Italia, băgat la închisoare pentru că și-a infectat intenționat iubita cu COVID. Femeia a ajuns la ATI

Foto ilustrativ

Un român din Italia a fost condamnat la de închisoare pentru că și-a infectat  intenționat iubita cu  COVID, pentru a o forța astfel să se izoleze în casă, alături de el. Femeia a ajuns la ATI, în stare gravă.

 

Gestul de a-și infecta iubita cu COVID a fost cel care a pus capac, într-o relație tot mai toxică, din cauza bărbatului potrivit stiridiaspora.ro.

Românul de 49 de ani, rezident în Foligno, a fost condamnat la 10 luni, cu posibilitatea de a fi transformată în muncă în folosul comunității, dar și cu interdicția de a se apropia de fosta sa soție.

Aceasta a povestit că în ultimii ani a îndurat numeroase persecuțiile, de la apeluri telefonice insistente la descinderi in locuința sa. Totul a culminat în momentul în care bărbatul a pătruns peste ea în casă și a sărutat-o, pentru ca apoi să-i spună că este pozitiv COVID și a infectat-o intenționat, ca să poată sta în carantină împreună.

Femeia a ajuns la ATI, iar după ce a ieșit și-a găsit fostul partener în casă, \"comportându-se agresiv\", așa că a fost nevoită să cheme poliția, potrivit Il Messagero.