MENIU

Românul de origine palestiniană acuzat de propagandă teroristă, ARESTAT pentru 30 de zile

Palestinian, acuzat de propagandă teroristă

Românul de origine palestiniană acuzat de DIICOT că se afla într-o etapă avansată a procesului de (auto)radicalizare pe linia ideologiei unor organizaţii teroriste din Orientul Mijlociu a fost arestat pentru 30 de zile.

Curtea de Apel Bucureşti a admis vineri cererea DIICOT de arestare preventivă pentru 30 de zile a cetăţeanului român de naţionalitate palestiniană acuzat de implicare în promovarea unor mesaje radicale specifice organizaţiei teroriste Daesh şi instruire cu privire la folosirea unor dispozitive explozive.

Potrivit DIICOT, în urma verificărilor întreprinse a rezultat că suspectul prezenta indicatori specifici unei persoane aflate într-o etapă avansată a procesului de (auto)radicalizare pe linia ideologiei unor organizaţii teroriste din Orientul Mijlociu, conform Agerpres.

El a manifestat interes pentru acţiunile derulate de organizaţii teroriste din Orientul Mijlociu. Suspectul ar fi accesat site-uri şi forumuri cu caracter jihadist, ar fi postat şi distribuit materiale foto-video care fac apologia cauzei jihadiste

Mai multe articole despre:
terorist propagandă