MENIU

Rochii de vara – 5 modele de purtat cand temperaturile din termometre sunt foarte mari

Rochii de vara Andreea Raicu – Avem 5 variante de tinute foarte sexy dar si potrivite pentru sezonul cald care tocmai a inceput sa se faca resimtit din plin.

Rochii de vara Andreea Raicu – Toate rochiile pot fi vazute AICI.

Rochii de vara Andreea Raicu – In colectiile Andreei Raicu am gasit o serie de tinute potrivite pentru temperaturile foarte ridicate care se inregistreaza zilele astea si care se vor inregistra pe tot parcursul verii. Vi le prezentam si voua.

Rochii de vara Andreea Raicu – Rochie de vara petrecuta

Vara va fi hot si asa trebuie sa fie si tinutele tale. Pentru serile tarzii, iesirile cu prietenii sau cu persoana iubita, indrazneste sa porti o rochie petrecuta ce se aranjeaza perfect prin croiala usor vaporoasa si care iti evidentiaza cu brio linia picioarelor. Pretul ei si mai multe poze gasesti AICI.

Rochii de vara Andreea Raicu – Fusta midi din dantela

Adauga dantela vestimentatie tale atunci cand vrei sa fii trendy si feminina. Una dintre cele mai simple si eficiente solutii este o fusta din dantela care sa iti avantajeze linia taliei si care sa dea acea nota de eleganta pe care o doresti. Pretul fustei poate fi gasit AICI.

Rochii de vara Andreea Raicu – Rochie scurta de seara

Pentru o tinuta ceva mai speciala, va recomandam o rochie eleganta, dar scurta si sexy. Croiul ei este drapat si materialul satinat, astfel ca ii confera o alura sofisticata. Rochia se potriveste atat femeilor cu un bust generos, cat si celor de tip androgin. Pretul poate fi gasit AICI.

Rochii de vara Andreea Raicu – Rochie petrecuta din catifea

Rochia petrecuta din catifea te ajuta sa iti subliniezi talia si sa iti pui in valoare formele. Vei arata mai slaba, mai inalta si mai sexy in aceasta tinuta usor de purtat care complimenteaza orice silueta si se potriveste la orice varsta. Mai multe fotografii dar si oferta pentru aceasta rochie le gasesti AICI.

Rochii de vara Andreea Raicu – Rochie din piele cu pliuri

O rochie din piele ecologica mulata cu usoare pliuri este acea piesa surprinzatoare care indeplineste atat dorintele persoanelor cu gusturi clasice, cat si pe cele ale fashionistelor cool. Tesatura rochiei e putin elastica, are un luciu discret, iar pliurile mascheaza eventualele zone cu probleme. Oferta poate fi gasita AICI.

Mai multe articole despre:
Andreea Raicu rochii de vara