MENIU

Rochii Andreea Raicu – 5 modele superbe ce costa putin

Rochii Andreea Raicu – Modelele de rochii de la shop.andreearaicu.ro sunt la mare cautare, iar preturile nu sunt mari.

Rochii Andreea Raicu – Lista cu toate modelele de rochii disponibile poate fi consultata AICI.

Am ales 5 modele superbe de rochii de la shop.andreearaicu.ro, rochii ce au preturi rezonabile si calitatea lor este asigurata. Vi le prezentam mai jos si va oferim toate detaliile despre disponibilitatea lor:

Rochii Andreea Raicu – Rochie cu guler

Noua rochie cu guler este un model atemporal si elegant. Forma usor conica si lungimea midi o face potrivita pentru birou, iar decolteul o recomanda si pentru tinutele de seara. Pentru o pata de culoare iti recomandam sa o porti cu o pereche de pantofi stiletto rosii. Pretul rochiei este AICI.

Rochii Andreea Raicu – Rochie din jerse

Reimprospateaza-ti gareroba cu o rochie din jerse versatila. Rochia este potrivita tuturor tipurilor de silueta, iar snurul din partea de jos iti permite sa-i ajustezi lungimea dupa bunul plac. Poate fi purtata la birou, la evenimente sau chiar la o intalnire. Oferta pentru aceasta rochie poate fi consultata AICI.

Rochii Andreea Raicu – Rochie pe gat eleganta

Pentru sezonul rece poti alege o rochie pe gat eleganta. Poate fi purtata cu usurinta atat la birou cat si seara la o cina sau un eveniment de tip cocktail. Evita accesoriile pentru ca detaliile din zona bustului sunt suficiente. Pretul rochiei poate fi gasit AICI.

Rochii Andreea Raicu – Rochie conica din piele

Ce rochie ar trebui sa aleaga o femeie care isi doreste o imagine puternica, dar plina de senzualitate? Raspunsul e simplu: o rochie conica din piele precum cea din imagine. Chiar daca e o rochie mulata, accesorizata inteligent poate fi purtata si in tinute elegante de zi. Pretul ei este AICI.

Rochii Andreea Raicu – Rochie Cocktail

Stilul anilor 90 este din nou de actualitate si rochia cu umeri evidentiati si maneca lunga reprezinta o piesa clasica a acestei decade. In aceasta interpretare moderna, asimetrica, devine rochia de cocktail ideala pentru femeile care vor sa aiba un look puternic si elegant. Oferta pentru rochie poate fi consultata AICI.

Mai multe articole despre:
Andreea Raicu