MENIU

ROCHIA de MIREASĂ, DIN HÂRTIE IGIENICĂ. Organizatorii au rămas umiţi

Un concurs de rochii de mireasă din hârtie igienică a fost organizat la New York

Aţi purta în ziua nunţii o rochie de mireasă din hârtie igienică? Probabil nu v-aţi aştepta ca un articol casnic atât de banal să se transforme cu multă imaginaţie şi chiar şi mai multă migală într-o veritabilă operă de artă. Dar zece designeri americani au dovedit că se poate.

Cele mai frumoase rochii de mireasă din hârte igienică au defilat la un concurs de profil organizat la New York. Chiar şi organizatorii au fost umiţi de ceea ce a ieşit din mâinile dibace ale designerilor amatori.

Premiul întâi i-a revenit unei concurente din Michigan care a prezentat o rochie inspirată din anii '20. Elementul surpriză a fost trena detaşabilă, care transforma rochia lungă într-una scurtă numai bună pentru petrecerea până în zori. La fel de spectaculoasă a fost şi lucrarea concurentei de pe locul al doilea.

Peste 1.400 de designeri s-au înscris la concurs, însă doar zece au fost selectaţi pentru finala de la New York. Marele premiu a constat într-un cec de zece mii de dolari. Toţi ceilalţi participanţi au fost încurajaţi să-şi continue pasiunea şi au primit rezerve pe viaţă de... hârtie igienică.

Mai multe articole despre:
rochii de mireasă hărtie igienică