MENIU

Rezultate surpriză în cel mai nou sondaj de opinie, realizat la începutul lunii mai

sondaj BCS

Rezultate surpriză în cel mai nou sondaj de opinie, realizat la începutul lunii mai. 

Cel mai recent sondaj efectuat de Biroul de Cercetari Sociale în perioada 1-7 mai 2020, arată rezultate interesante pe scena politică românească.

Sondajul a fost realizat pe un esantion national de 1.545 persoane, reprezentativ pentru populatia adulta a Romaniei, arata ca ALDE ar primi doar 1,4% din voturi pentru alegerile parlamentare. Pe primul loc se afla PNL.

La intrebarea „La alegerile parlamentare, cu ce partid intentionati sa votati?”, 33% dintre cei chestionati au ales PNL, 22,5% – PSD, 22% – USR-PLUS, 6,5% – PMP, 5,3% – UDMR, 5,1% – Pro Romania, 1,4% – ALDE.

Barometrul naţional "Lumea şi valorile ei politice" a fost realizat pe un eşantion de 1.545 de persoane, reprezentativ pentru populaţia adultă a României. Un număr de 155 de interviuri au fost aplicate românilor din diaspora (10%). Eşantionul are o eroare statistică de +/-2,7%, la un interval de încredere de 95%. Interviurile s-au realizat prin telefon (75%) şi online (25%). Cercetarea a fost finanţată de Comitetul Naţional al Românilor-Americani Republicani din Statele Unite ale Americii. 

Mai multe articole despre:
sondaj bcs pnl psd