MENIU

EDU.RO: rezultate Evaluare Națională 2016, ”urcate” pe site. Cum cauți rezultate - tutorial

Elevii primesc astăzi rezultate după examenul de Evaluare Națională 2016. Contestațiile se depun între 16 și 20 și îi pot ajuta pe candidați să își mărească nota de admitere.

Să vorbim în primul rând de rezultate la Evaluare Națională 2016. Aceste rezultate apar la avizierele centrelor de examinare de la Evaluare, dar și online, pe un subdomeniu creat special de Ministerul Educației pentru acest examen, evaluare.edu.ro. Urmăriți grupajul de mai jos pentru ultimele știri despre rezultate la Evaluare Națională 2016. 

Rezultate Evaluare Națională 2016 - Live - totul despre examenul de Capacitate, contestații, admitere

- GATA! Așteptarea a luat sfârșit! Rezultate la Evaluare Națională 2016 sunt pe siteul EDU.RO, AICI

- rezultatele la Evaluare Națională  2016 întârzie să apară. Dacă până acum Ministerul s-a ținut de cuvânt și a prezentat barem la timp, rezultatele întârzie foarte mult. Practic, nu rămâne deloc timp între afișarea de rezultate și depunerea de contestații;

- nimic nou pe siteul evaluare.edu.ro. Până avem rezultate la Evaluare Națională 2016, iată cum arată harta cu rezultate. Când se rezolvă erorile de acum de pe site puteți da click pe numele județului pentru a vedea rezultate sau puteți căuta după nume (vezi tabul de sus)

- este deja ora 14, iar noi ne așteptam ca rezultatele să fie deja online, pe siteul dedicat de edu.ro examenului de Evaluare Națională 2016. Elevii și părinții au nevoie de rezultate cât mai rapid, pentru a decide dacă depun sau nu contestații, începând cu ora 16!

- apar erori pe edu.ro, la apăsarea pe numele județelor se deschis pagini inexistenta. Cert este că rezultatele vor fi la acest link: evaluare.edu.ro/DefaultI.aspx

- mai durează puțin și sincronizare va fi gata, vom avea rezultate publice la Evaluare Națională 2016. Dați click pe numele județului sau căutați numele elevului la pagina indicată mai jos;

- am aflat pagina de internet corectă pe care vom avea rezultate la Evaluare Națională 2016. Aceasta este: http://evaluare.edu.ro/DefaultI.aspx. Apăsați pe județul dorit și veți obține în scurt timp rezultatele. Încă se lucrează la sincronizarea datelor, dar în scurt timp rezultatele vor fi live. Succes tuturor!

- avem informații potrivit cărora putem aștepta rezultate la Evaluare Națională 2016 în jurul orei 14. Vă ținem la curent!

Pe acest site, atunci când se publică rezultate la Evaluare Națională 2016 (noi ne așteptăm că aceste rezultate o să apară în jurul orei 14), va apărea o harta. Alegeți județul care vă interesează și vedeți rezultatele.

Puteți vizualiza rezultate la Evaluare Națională după județ, centru de examinare, dar și după numele elevului. Aceasta din urmă este cea mai rapidă metodă de a afla note la Evaluare.

Cei nemulțumiți au, desigur, șansa de a depun contestații. Aceastea se primesc EXCLUSIV între orele 16 și 20, la centrul de examinare unde elevul a susținut examenul de Evaluare Națională 2016.

Lucrările contestate vor fi re-examinate, iar rezultatele finale de la Evaluare sunt așteptate în data de 5 iulie.

Rezultate Evaluare Națională 2016, urmate de înscrierea la liceu

Ca și anul trecut, toți elevii sunt obligați să se înscrie la liceu, deoarece învățământul de 10 clase este obligatoriu în România. Desigur, elevii care au obținut note mici la Evaluare Națională 2016 și au avut medii mediocre în generală au șanse minime, chiar inexistente, de a prinde un liceu bun.

Între 8 și 12 iulie se completează opțiunile în fișele de înscriere. Rezultatele la Evaluare Națională 2016 contează în proporție de 75% la media finală, iar mediile din generală - în proporție de 25%.

La completarea fișelor, elevii sunt ajutați de părinți și asistanți de diriginții lor.

Repartizare computerizată are loc pe 19 iulie, dată în care elevii află la ce liceu au intrat.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA EDU.ro: Ce trebuie să știți despre contestații

În procesul de evaluare a lucrărilor și de rezolvare a contestațiilor, în cazul în care diferența dintre notele celor doi evaluatori este de cel mult 0,50 puncte, se calculează și se trece pe lucrare nota finală, calculată ca medie aritmetică, cu două zecimale, fără rotunjire, a notelor acordate de cei doi profesori evaluatori.

În cazul în care diferența între notele acordate de către cei doi profesori evaluatori este mai mare de 0,50 puncte, lucrarea va fi recorectată de alți doi profesori evaluatori, stabiliți de președintele comisiei, iar nota acordată de aceștia, va fi nota finală.

Candidatul major și părinții/reprezentanții legali ai candidatului minor pot solicita comisiei județene/a municipiului București de organizare a evaluării naționale să vadă lucrarea/lucrările proprie/proprii a/ale propriului copil numai după afișarea rezultatelor finale după contestații. La vizualizarea lucrării/lucrărilor, candidatul minor trebuie să fie însoțit obligatoriu de un părinte/reprezentant legal.

Solicitarea de vizualizare, menționată la alin. (1), nu poate conduce la reevaluarea și/sau modificarea notelor acordate lucrării/lucrărilor.  (3) Cu excepția candidatului sau a părinților/reprezentanților legali ai acestuia, pot solicita să vadă lucrarea/lucrările doar membrii comisiei județene/a municipiului București de organizare a evaluării naționale sau cei ai Comisiei Naționale de Organizare a Evaluării Naționale, în scopul reevaluării acesteia/acestora, conform prevederilor art.6 pct.(10) și ale art.9 pct. (25) din Metodologia de organizare și desfășurare a evaluării naționale pentru elevii clasei a VIII-a în anul școlar 2010-2011, aprobată prin Ordinul ministrului educației, cercetării, tineretului și sportului nr. 4.801/2010.

Rezultate Evaluare Națională 2016 - rezultate pe județe

Mai jos, prezentăm rezultate pe județe la Evaluare Națională 2016:

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro ALBA 

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro ARAD

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro ARGEŞ

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro BACĂU

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro BIHOR

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro BISTRIŢA - NĂSĂUD

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro BOTOŞANI

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro BRAŞOV

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro BRĂILA

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro BUCUREŞTI

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro BUZĂU

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro CARAŞ - SEVERIN

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro CĂLĂRAŞI

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro CLUJ

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro CONSTANŢA

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro COVASNA

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro DÂMBOVIŢA

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro DOLJ

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro GALAŢI

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro GIURGIU

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro GORJ

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro HARGHITA

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro HUNEDOARA

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro IALOMIŢA

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro IAŞI

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro ILFOV

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro MARAMUREŞ

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro MEHEDINŢI

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro MUREŞ

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro NEAMŢ

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro OLT

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro PRAHOVA

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro SATU MARE

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro SĂLAJ

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro SIBIU

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro SUCEAVA

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro TELEORMAN

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro TIMIŞ

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro TULCEA

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro VASLUI

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro VÂLCEA

Rezultate Evaluare Naţională 2016 edu.ro VRANCEA

realitatea.net vă ține la curent cu toate informațiile despre rezultate la Evaluare Națională 2016 (Capacitate 2016) și despre admiterea la liceu în 2016, în București și toate județele țării. Îți vom prezenta cele mai bune licee din fiecare oraș, dar și unități școlare de care ar fi mai bine să te ferești, deoarece au procente de promovabilitate foarte proaste la BAC.