MENIU

REZULTATE BACALAUREAT 2014. TOATE NOTELE LA BACALAUREAT 2014

REZULTATE BACALAUREAT 2014. Notele la REZULTATE BACALAUREAT 2014

REZULTATE BACALAUREAT 2014. Pe site-ul edu.ro au fost afișate REZULTATE BACALAUREAT 2014. Urmează câteva ore pentru contestații la REZULTATE BACALAUREAT 2014, iar peste câteva zile REZULTATE BACALAUREAT 2014 FINALE.

REZULTATE BACALAUREAT 2014.  VEZI NOTELE AICI!

REZULTATE BACALAUREAT 2014. 55,15% dintre cei care au susținut examenul de bacalaureat în Dolj au promovat, potrivit datelor publicate de conducerea Inspectoratului Școlar Județean Dolj. Din cei 5643 de înscriși, 2810 au promovat. Procentul de promovabilitate din acest an a fost mai mare cu 6.91% față de 2013. C.N.Frații Buzești este singurul colegiu din Dolj cu rată de promovabilitate de 100%, urmat de C.N. Carol I Craiova (97,77%), C.N. Elena Cuza Craiova (95,52%), Liceul Teologic Adventist Craiova (93,48%), C.N.P. Ștefan Velovan Craiova (92,20%), scrie gds.ro.

Inspectoratul Școlar Județean Dolj a anunțat că rezultatele la examenul de bacalaureat nu se vor mai afișa mâine, ci astăzi, începând cu ora 18.00. Rezultatele vor fi afișate în toate centrele de examen din județ.

REZULTATE BACALAUREAT 2014. La Timișoara se așteaptă

REZULTATE BACALAUREAT 2014. Cornel Petroman, inspector școlar adjunct în cadrul ISJ Timiș, a declarat că, deși toate lucrările au fost corectate, încă nu se pot face publice rezultatele. “Avem listele cu notele obținute de candidații din județul Timiș la examenul de Bacalaureat, dar nu le vom mai afișa la avizierele școlilor astăzi pentru că nu mai avem cum să facem acest lucru din punct de vedere tehnic. Totuși, mâine dimineață, la prima oră, adică în intervalul orar 08.00 – 10.00, notele vor fi afișate în centrele de examen din județ”, ne-a mai spus Cornel Petroman, care este și coordonatorul comisiei județene BAC 2014, scrie PressAlert.ro.

REZULTATE BACALAUREAT 2014. Absolvenţii de liceu, candidaţi la prima sesiune a examenului de bacalaureat, au susţinut azi ultima probă scrisă, cea la alegere a profilului şi specializării: fizică, chimie sau informatică de către elevii care au absolvit un liceu cu profil real şi la geografie, filosofie, logică, economice, psihologie sau sociologie de către cei de la profilul umanist, scrie Ziua de Constanța.

Un elev constănţean a fost eliminat din examen, pentru tentativă de fraudă.

REZULTATE BACALAUREAT 2014. Afişarea rezultatelor va avea loc luni, până în ora 12.00. În aceeaşi zi vor putea fi depuse contestaţiile, între orele 12.00 – 16.00. Acestea urmează a fi soluţionate în perioada 8 - 10 iulie. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 11 iulie.

REZULTATE BACALAUREAT 2014. 2217 elevi din judeţul Sibiu s-au prezentat luni la proba scrisă la Limba şi literatura română de la Bacalaureat, în timp ce aţi 82 de candidaţi au ales să absenteze, scrie turnulsfatului.ro

Pentru cei care au trecut prin prima probă scrisă a Bacalaureatului, subiectele nu au fost atât de grele pe cât se aşteptau.

REZULTATE BACALAUREAT 2014. „Pentru mine această probă a fost surpinzător de uşoară. Eu sunt la profil Real şi ne aşteptam, şi eu şi colegii mei, să ne vină subiecte de genul realizarea unor paralele între diferite personaje, romane, dar ne-a venit Eminescu, ceva foarte uşor, care ne-a surprins pe toţi”, spune Teodora Păun, absolventă a Colegiului Naţional „Octavian Goga”.

Şi în acest an elevii au primit două tipuri de subiecte la Română - subiecte pentru profil Real şi Tehnologic şi subiecte pentru profil Uman şi Pedagogic.

REZULTATE BACALAUREAT 2014. Elevii de la profilul real au primit un text la prima vedere din opera literară „Omul din vis” de Cezar Petrescu, pe baza căruia au avut de rezolvat mai multe cerinţe. La al doilea subiect candidaţii au avut de redactat un eseu în care să-şi exprime părerea despre rolul campaniilor de promovare a unui stil de viaţă sănătos, iar la ultimul subiect cerinţa a fost realizarea unui eseu despre tema şi viziunea despre lume într-un text poetic studiat de-al lui Mihai Eminescu.

Examenul de bacalaureat continuă în 2 iulie cu proba obligatorie a profilului (proba E)c), matematică sau istorie, iar în 4 iulie cu proba la alegere a profilului şi specializării (proba E)d). Afişarea rezultatelor se va face în 7 iulie, până în ora 12:00, iar contestaţii se vor putea depune între orele 12:00 - 16:00.

REZULTATE BACALAUREAT 2014. Examenul de Bacalaureat a continuă miercuri, 2 iulie, la Sibiu cu proba obligatorie a profilului (proba E)c), Matematică sau Istorie, la care au absentat 103 candidaţi, în timp ce alţi 2256 s-au prezentata la examen.

Spre deosebire de prima probă scrisă la Limba şi literatura română, când au fost eliminaţi trei elevi pentru fraudă, de data aceasta niciun elev nu a fost prins copiind.

REZULTATE BACALAUREAT 2014. La proba scrisă de Istorie, absolvenţii de clasa a XII-a au primit trei subiecte din Istoria României, fiecare dintre cele trei subiecte fiind notate cu câte 30 de puncte.

La Matematică, elevii au primit subiecte diferite în funcţie de profilul absolvit.

Absolvenţii de clasa a XII-a au început luni probele scrise de la Bacalaureat, iar prima probă a fost la Limba şi literatura română, probă la care s-au înregistrat şi primii eliminaţi de la Bacalaureat în judeţul Sibiu, scrie turnulsfatului.ro.

REZULTATE BACALAUREAT 2014. Doi candidaţi de la Colegiul Tehnic "Independenţa" Sibiu şi unul de la Liceul Tehnologic "Şcoala Naţională de Gaz" Mediaş au fost scoşi din examen după ce au fost prinşi copiind cu telefonul mobil, dar şi de pe o sursă scrisă.

„Deocamdată avem trei elevi care nu s-au putut abţine, că altfel nu îmi explic, şi s-au folosit de telefoane pentru a încerca să rezolve subiectele la română. Sincer nu îi înţeleg, au fost şi subiecte uşoare anul acesta, ştiau că sunt supravegheaţi video şi de cadre didactice şi cu toate acestea ei tot au încercat să copieze”, spun reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu.

REZULTATE BACALAUREAT 2014. Ce s-a întâmplat la Iași

REZULTATE BACALAUREAT 2014. La ultima proba scrisa din cadrul sesiunii de vara a examenului de Bacalaureat, in trei centre de evaluare de la nivelul judetului Iasi, o serie de candidati au avut nevoie de prelungirea perioadei de examinare, pana la ora 13:30. Este vorba de absolventi de liceu cu deficiente de vaz, auz si locomotorii. O situatie similara a fost inregistrata si in cadrul celei de-a doua probe scrise, anume Matematica - Istorie, cand examenul a fost prelungit tot pana la ora 13:30, scrie bzi.ro.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Iasi, 11 copii, care au avut nevoie de profesori de sprijin, au avut timpul prelungit cu o ora, in cadrul ultimei probe de la examenul de Bacalaureat.

Mai multe articole despre:
rezultate bacalaureat 2014 dolj