MENIU

REZULTATE BAC 2015 EDU.RO sesiunea de toamnă. Află primul ce notă ai luat!

REZULTATE BAC 2015 EDU.RO sesiunea de toamnă. Află primul ce notă ai luat!

REZULTATE BAC 2015 EDU.RO SESIUNEA de TOAMNĂ. Rezultatele la exemanul de Bacalaureat 2015, sesiunea de toamnă, vor fi afișate pe 1 septembrie pe EDU.RO, la avizierele școlilor și, probabil, pe site-urile insectoratelor județene, urmând ca rezultatele finale, după contestații, să fie afișate pe 3 septembrie.

REZULTATE BAC 2015 EDU.RO SESIUNEA de TOAMNĂ. Prima afişare a rezultatelor este programată marţi, 1 septembrie (până la ora 16:00). Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, între orele 16:00 - 20:00. Soluţionarea contestaţiilor se va efectua în zilele de 2 şi 3 septembrie, în timp ce rezultatele finale vor fi făcute publice vineri, 4 septembrie.

REZULTATE BAC 2015 EDU.RO SESIUNEA de TOAMNĂ. Sesiunea a doua a examenului de bacalaureat din acest an a început pe 17 august, cu probele orale şi de competenţe, care s-au încheiat în 21 august. La aceste probe, candidaţii au primit calificative, care nu le vor afecta media la bacalaureat.

Peste 29.000 de absolvenţi de liceu au susţinut, vineri, ultima probă scrisă din sesiunea a doua de bacalaureat, rezultatele examenului urmând să fie afişate pe 1 septembrie, potrivit unui comunicat al Ministerului Educaţiei.

Conform unui comunicat al instituţiei, 29.589 de absolvenţi de clasa a XII-a au participat vineri la proba la alegere a profilului şi specializării (biologie, chimie, economie, filosofie, fizică, geografie, informatică, logică şi argumentare, psihologie şi sociologie), din cadrul examenului naţional de bacalaureat, sesiunea august - septembrie 2015, potrivit Mediafax, 

La ultima probă scrisă au fost înscrişi 36.717 de candidaţi, dar 7.128 dintre aceştia nu s-au prezentat.

Potrivit comunicatului de presă al Ministerului Educaţiei, au fost eliminaţi din examen 37 de candidaţi din cauza unor tentative de fraudă.