MENIU

REZULTATE BAC 2014 EDU.RO. SINGURUL BĂIAT din Cluj care a luat BAC-ul cu NOTA ZECE

Alex este singurul băiat care a luat BAC-ul cu nota zece.

REZULTATE BAC 2014 EDU.RO. Alex Sfîrlea a dat BACALUREATUL din matematică și a luat zece. Majoritatea elevilor din Cluj care au luat zece pe linie nu au avut de trecut această probă grea, fiind la profiluri umaniste. 

REZULTATE BAC 2014 EDU.RO. Astfel, unii profesori consideră că zecele de la matematică e mai valoros. Cu modestie, Alex crede că ”toate notele de 10 sunt relevante și la istorie este mult de învățat”, scrie stiridecluj.ro.

REZULTATE BAC 2014 EDU.RO. Alex a terminat liceul la Colagiul Național ”EmilRacoviță”. Pregătirea pentru BAC a fost una intensă, mai ales în ultimele luni. "Nu am învățat neapărat mult, dar pe parcursul anului am muncit și mai ales în ultima lună am tras foarte mult. Am luat meditații la matematică și la română, fiindcă mama e profesoară de română, iar mătușa de matematică. În ultima luna am învățat și 10 - 11 ore pe zi, dar și profesorii au avut un rol esențial", a mai relatat tânărul. 

El nu se consideră nu tocilar. ”Am o viață socială. Am prietenă. Cred că secretul acestui 10 e un program bine organizat și baze bune", a mai adăugat el.

Pe viitor, el nu vrea să plece din țară, pentru că și universitățile din Cluj sunt valoroase. "Mă duc la Politehnica, la secția de Automatizari-calculatoare. Rămân aici deoarece consider că și în facultățile noastre înveți, depinde doar de tine cum reușești în viață. Mai departe vreau să merg pe IT, în țară”, a maispus Alex Sfîrlea. 

 

REZULTATE FINALE BAC 2014 EDU.RO. Fiica unui senator a impresionat pe toată lumea. CE NOTĂ A LUAT

Mai multe articole despre:
REZULTATE BAC 2014 rezultate BACALAUREAT 2014