MENIU

REZULTATE BAC 2014. "BUBOIUL vine din discriminarea dintre elevii BOGAŢI şi cei la LIMITA SĂRĂCIEI"

REZULTATE BAC 2014 

REZULTATE BAC 2014 În municipiul Constanţa, cel mai slab procent de promovabilitate, 5,79%, s-a înregistrat la Colegiul Tehnic „Tomis”. Unul dintre cei respinşi ne declara că nu intenţionează să se mai înscrie curând la vreo sesiune de Bacalaureat pentru că vrea să plece în Germania să lucreze alături de alţi doi fraţi de-ai lui. 

REZULTATE BAC 2014 Directorul  Colegiul Tehnic "Tomis", Cornel Dumitraşcu,  a declarat că mai mult de 70% dintre elevi nu au unul dintre părinţi, fie pentru că este decedat, fie pentru că sunt divorţaţi. Alţi 40% se află în plasament, în îngrijirea bunicilor, scrie cugetliber.ro.

REZULTATE BAC 2014 "De unde să aibă aceşti pensionari bani să mediteze copiii pentru a putea recupera materia pe care nu au parcurs-o cum trebuie în gimnaziu. Domnii elevi ar trebui să mai pună mâna să înveţe. La noi majoritatea celor care vin în clasa a IX-a au medii de 2,50 ori 3,50.

REZULTATE BAC 2014 Dacă sunt 10% cu media de admitere între 5 şi 6,50. Restul sunt vai mama lor! Muncim de 100 de ori mai mult cu ei faţă de colegii noştri. Una este să lucrezi cu maidanezi care nu stăpânesc socotelile elementare şi nu ştiu să înmulţească pe sărite şi alta e să lucrezi cu elitele.

REZULTATE BAC 2014 Materia merge înainte, avem o programă de parcurs şi nu putem să stăm în loc după ei. Nici dacă lăsăm repetenţi nu rezolvăm absolut nimic, în condiţiile de paupertate pe care vi le-am descris anterior. În schimb, nu am nicio milă pentru ei şi notele de la română, pentru că ar fi putut să mai citească şi ei o carte.

REZULTATE BAC 2014 O altă nedreptate pentru elevii liceelor tehnologice se face la proba la alegere, unde au de susţinut biologia, pe care ei o studiază în clasele a IX-a şi a X-a. Păi cum rămâne cu prevederea legală «probă la alegere din cei patru ani de liceu»? De altfel, puteţi observa că şi liceele teoretice au avut anul acesta note mici la română şi biologie. Şi ar mai fi o problemă. Acum 10 ani, absolvenţii liceelor tehnice susţineau o probă şi dintr-o disciplină tehnologică, precum rezistenţa materialelor sau materiale de construcţii etc. Pentru că trebuie să ştiţi că ei sunt slabi la învăţătură, dar meserie ştiu.

REZULTATE BAC 2014 Buboiul, însă, provine din discriminarea dintre elevii cu posibilităţi şi cei la limita sărăciei", a conchis directorul de la „Tomis”.

REZULTATE BAC 2014 EDU.RO. Poveştile elevilor care au LUAT ZECE CURAT la BACALAUREAT 2014

ŞCOALA, DUPĂ 25 DE ANI. Fost ministru al Educaţiei, despre BACALAUREAT: "Trebuie să facem diferenţe"

NOI PERLE LA BACALAUREAT 2014. "Oricum mori de foame cu cultura, ce dracu!"

BACALAUREAT 2014 ROMÂNĂ SUBIECTE ŞI BAREM. DESCARCĂ SUBIECTE LA ROMÂNĂ SCRIS

SUBIECTE BACALAUREAT 2014. Începe greul pentru elevi

BACALAUREAT 2014. AVERTISMENT DUR din partea Ministrului Educaţiei ÎNAINTE DE PROBA LA ROMÂNĂ

BACALAUREAT 2014 ROMÂNĂ SUBIECTE ŞI BAREM. DESCARCĂ SUBIECTE LA ROMÂNĂ SCRIS

BACALAUREAT 2014. A început ÎNSCRIEREA la BACALAUREAT 2014 - VEZI calendarul pentru BAC

REŢETA SUCCESULUI la BAC 2014: "Ba se poate!"