MENIU

REZULTATE ADMITERE 2015. Ce trebuie să facă viitorii studenţi de la ASE după ce au fost admişi?

<p>Admitere Facultate 2015. ASE organizează &icirc;n septembrie o nouă sesiune de admitere</p>

REZULTATE ADMITERE 2015. Notele candididaţilor la Academia de Studii Economice au fost publicate pe site, iar cei care vor să vadă rapid pot verifica acest link. Imediat, după ce văd nota, viitorii studenţi au mai mulţi paşi de urmat pentru a finaliza înscrierea şi respectiv, pot afla cum se pot caza.

REZULTATE ADMITERE 2015. ASE a făcut mai multe anunţuri cu privire la paşii care trebuie urmaţi după ce candidaţii află dacă au fost sau nu admişi la ASE.

IN ATENTIA CANDIDATILOR REPARTIZATI LA TAXA PE LISTELE DIN 22 IULIE ! In cazul in care pe listele finale (din 28 iulie) veti fi declarat ADMIS LA BUGET, taxa pentru primul semestru, achitata la casieriile ASE in zilele de 23, 24 si 27 iulie, va fi restituita prin Casieria centrala a ASE, fara a fi nevoie sa completati o cerere in acest sens. Taxa va fi restituita exclusiv CANDIDATULUI, care se va prezenta PERSONAL, CU ACTUL DE IDENTITATE, la CASIERIA CENTRALA A ASE, aflata in Cladirea Ion Angelescu, strada Caderea Bastiliei, sala 0025 (parter) dupa cum urmeaza: - zilele de restituire sunt 28, 29 si 30 iulie - programul de restituire: 28 iulie - orele 13-16; 29 iulie - orele 9-16; 30 iulie - orele 9-16 Candidatii care nu se pot prezenta pentru ridicarea taxei depuse in zilele mentionate mai sus vor recupera taxa incepand cu luna septembrie. Vom reveni cu precizari in acest sens la momentul potrivit.

IN ATENTIA CANDIDATILOR REPARTIZATI LA TAXA PE LISTELE DIN 22 IULIE !

In cazul in care pe listele finale (din 28 iulie)
veti fi declarat ADMIS LA BUGET, taxa pentru primul semestru, achitata la casieriile ASE in zilele de 23, 24 si 27 iulie, va fi restituita prin Casieria centrala a ASE, fara a fi nevoie sa completati o cerere in acest sens.
Taxa va fi restituita exclusiv CANDIDATULUI, care se va prezenta
PERSONAL, CU ACTUL DE IDENTITATE, la CASIERIA CENTRALA A ASE, aflata in Cladirea Ion Angelescu, strada Caderea
Bastiliei, sala 0025 (parter) dupa cum urmeaza: - zilele de restituire sunt 28, 29 si 30 iulie
-programul de restituire: 28 iulie -orele 13-16;
29 iulie -orele 9-16;
30 iulie-orele 9-16
Candidatii care nu se pot prezenta pentru ridicarea taxei depuse in zilelementionate mai sus vor recupera taxa incepand cu luna septembrie.
 
Mai multe articole despre:
ASE rezultate admitere 2015