MENIU

REVOLTĂTOR! O profesoară este SNOPITĂ în bătaie de un elev, într-o școală din Teleorman

Imaginile sunt surprinse la Școala Gimnazială din comuna Poroschia, județul Teleorman. Scandalul ar fi început la sfârșitul orei de educație civică, notează observator.tv. Mai mulți elevi din clasa a VIII-a au împiedicat-o pe profesoară să iasă din sală. Mai apoi, au început să o bată și să o înjure.

În înregistrare se vede cum un elev o lovește cu palmele pe profesoară, iar un altul, care filma incidentul, o agresează verbal.

Profesoara încearcă să riposteze, însă un elev reacționează din nou violent. Scena ulutioare a fost filmată de un alt elev care i-a adresat profesoarei cuvinte jignitoare. „Nu atinge telefonul, că-l şifonezi”, a strigat adolescentul către dascăl.

La violențe au asistat și alți elevi, printre care și fete. Niciunul nu intervine, ba, din contră, mai toți par amuzați de situație.

Potrivit sursei citate, directoarea școlii a recunoscut că profesoara este suplinitoare și întâmpină probleme în a-și stăpâni elevii la cursuri.

Valeria Gherghe, de la Inspectorul Școlar Teleorman, a declarat:

”Nu știe nici directoarea când s-a întâmplat, acum ce am văzut. Este profesor suplinitor la şcoala respectivă, este de anul acesta, are două ore”, a declarat Valeria Gherghe, din cadrul Inspectorului Școlar Teleorman, potrivit sursei citate.

Imaginile pot fi urmărite aici.

Mai multe articole despre:
bătaie Teleorman profesoară