MENIU

Revin inundațiile în România - Cod GALBEN de viituri în mai multe județe, până marți noapte

Alertă de inundații în România

Hidrologii au emis o atenționare hidrologică pentru fenomene imediate - COD GALBEN - valabilă până marți seară în mai multe județe. 

COD GALBEN

Data: 14.09.2021, ora 16:00 - 14.09.2021, ora 22:00.

Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE pe râurile mici din bazinele hidrografice: Arieș – afluenții aferenți sectorului aval S.H. Scărișoara - amonte S.H. Turda, judeţele Cluj și Alba. 

Fenomenele se pot produce cu probabilitate și intensitate mai mare pe unele râuri din bazinele hidrografice: Arieș – afluenții de stânga aval S.H. Albac – amonte S.H. Baia de Arieș.

 

COD GALBEN

Data: 14.09.2021, ora 18:50 - 14.09.2021, ora 24:00

Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE pe râurile din bazinele hidrografice: Râul Negru – bazin superior amonte confluență cu râul Cașin, judeţul Covasna.