MENIU

Reţeta minune cu care Maria Dragomiroiu îşi îngrijeşte părul

Reţeta minune cu care Maria Dragomiroiu îşi îngrijeşte părul

Pe lângă vocea extraordinară pe care o are, Maria Dragomiroiu este posesoarea şi unei podoabe capilare rar întâlnite, care necesită o grijă permanentă.

Părul lung şi bogat are nevoie şi de un tratament pe măsură, iar de-a lungul timpului, artista de muzică populară Maria Dragomiroiu a învăţat o mulţime de reţete pentru îngrijirea capilară, scrie avantaje.ro.

"Cam de vreo 6 luni mă spăl numai cu gălbenuş de ou. E bun şi oţetul, în loc balsam. Dar acum nu mă mai spăl, că a început să îmi cadă, şi m-am dat cu ulei de ricin seara şi m-am spălat dimineaţa şi acum văd că nu îmi mai cade. Usturoi, gaz, petrol, săpun de casă, de toate am folosit", a dezvăluit Maria Dragomiroiu, la un post TV.

Cântăreaţa a explicat că masca pe care o foloseşte în mod frecvent este cea formată din 5 gălbenuşuri cu ulei de ricin sau orice fel de ulei, pe care o aplică la rădăcina firului de păr. După ce o lasă să acţioneze 20 de minute, Maria Dragomiroiu îşi clăteşte părul cu un şampon normal.

"Gălbenuşul de ou este minunat pentru rădăcinile părului. Încă de la a doua utilizare o să vedeţi rezultatele", este de părere posesoarea celui mai lung păr din mediul artistic autohton.