MENIU

Reţetele unui fost ministru al Educaţiei: "Gata, îmi deschid restaurant"

Fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, postează pe contul său de Facebook, pe lângă comentariile politice, şi reţete. 

Daniel Funeriu este foarte popular în mediul online. Pe lângă subiectele care tratează sistemul de învăţământ din România sau politica, fostul ministru postează şi reţete "inventate".

"Dragilor, am inventat o reţetă foarte simplă dar atât de bună încât nu găsesc adjectivul potrivit... O vreţi?", a scris Daniel Funeriu.

Acesta a postat următoarea reţetă:


"Ingrediente: fileu de vită, mărar, pătrunjel, praz, ghimbir, sare, piper, mirodenii, zahăr, ulei. Se taie prazul şi ghimbirul în felii subţiri. Se pun mărarul, ghimbirul, pătrunjelul şi prazul în ulei încins şi se prăjesc după gust. Cât se prăjesc ingredientele se pun pe bucata de fileu mirodenii, piper şi sare după gust; se apasă delicat cu palma pentru ca ele să penetreze puţin fibrele. În aşteptarea simfoniei culinare se pune concertul pentru vioară a lui Beethoven".


"Gata, îmi deschid restaurant: "La Minister". Că dacă cineva ar deschide bordel ar trebui numit "La Parlament", a glumit fostul ministru. 

 

Mai multe articole despre:
Daniel Funeriu reţete funeriu funeriu reţete