MENIU

Resigilate la eMAG - Discounturi mai bune ca niciodata

Resigilate eMAG – o serie de reduceri foarte mari sunt aplicate produselor resigilate de la eMAG.  

eMAG – Lista completa de resigilate poate fi consultata AICI.

eMAG are constant produse resigilate la promotie. Preturile unor astfel de produse sunt in general mult scazute fata de pretul original, desi unele dintre produse nu prezinta defecte ci doar desigilarea ambalajului, sau zgarieturi fine.

In general, in luna Ianuarie se gasesc cele mai bune oferte de resigilate la toate magazinele de profil deoarece dupa cumparaturile si cadourile din perioada sarbatorilor de iarna, multi dintre cei care primesc cadouri decid sa le schimbe sau sa le returneze. Astfel, de multe ori oferta de produse resigilate si fara prea multe defecte se intensifica in perioada inceputului de an. Iata cateva oferte pe care le-am descoperit noi in lista de resigilate de la eMAG.

eMAG – Apple iPhone 6 Plus

Un model cu display foarte generos si cu tehnologie Retina HD, dar si cu un design uniform in care componentele hardware si software functioneaza in completa armonie. Modelul are o reducere de 13% ca produs resigilat ce prezinta usoare zgarieturi ale carcasei. Pretul pentru modelul cu memorie de 64GB poate fi gasit AICI.

eMAG – Telefon mobil Apple iPhone 6S

Cel mai vandut telefon mobil al momentului este acest model iPhone 6S pe care l-am gasit in oferta eMAG la un pret sensational. Modelul ales de noi dintre produsele resigilate de la eMAG are o memorie de 64 GB si culoarea Space Grey si in plus vine cu un cadou special. Consultati oferta completa AICI.

eMAG – iPhone 6

Modelul clasic, alb, de iPhone 6 cu memorie de 64 GB, adica nu cel mai mic model ci unul pe care puteti stoca foarte multe fotografii, video-uri dar si aplicatii. Telefonul este resigilat la eMAG dar beneficiaza de 24 de luni de garantie. Pretul excelent il gasiti AICI.

eMAG – Telefon mobil Apple iPhone 7

Incepem cu o oferta de senzatie inca din start: telefonul mobil Apple iPhone 7. Este fara doar si poate telefonul mobil al momentului, nu este tocmai ieftin, este un model foarte nou si totusi il gasiti cu o reducere semnificativa in lista de resigilate de la eMAG. Telefonul e dotat cu 32GB memorie si puteti vedea pretul AICI.

eMAG – Telefon mobil Samsung Galaxy S6

Continuam cu un S6 ce ajunge sa coste mult sub 2.000 de lei ca produs resigilat. Telefonul este extrem de apreciat in lumea intreaga iar modelul pe care noi vi-l recomandam de la resigilate are un spatiu de stocare de 32GB, suficient pentru multe fotografii, filmari si aplicatii. Pretul sau il puteti consulta AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S7

Oferta speciala pentru un model de culoare Gold de telefon mobil Samsung Galaxy S7. Particularitatea acestui telefon este ca are functie de Dual Sim si poate administra doua cartele cu numar deodata, dar e dotat si cu functie 4G pentru transfer de date si internet de mare viteza, iar spatiu sau de stocare este de 32GB. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG resigilate – Televizor Smart Android 3D Philips

După cum îi spune și numele, televizorul prezintă toate funcțiile Smart, poate fi conectat la internet, folosește rezoluția cea mai bună de pe piață 4K ULTRA HD, are o diagonală generoasă de 123cm și în plus poate reda și imagini 3D. Oferta completă pentru acest televizor resigilat de la eMAG poate fi găsită AICI.

eMAG resigilate – Mașina de spălat rufe SLIM Hotpoint

Un preț mult redus pentru produsul resigilat de la eMAG are și această mașină de spălat rufe de dimensiuni reduse însă ce folosește tehnologie foarte modernă și are capacități surprinzător de bune pentru dimensiuni. Mașina de la Hotpoint are 1200 RPM, 7 kg capacitate de încărcare cu rufe murdare și face parte din clasa energetică A+++, una dintre cele mai economicoase. În plus, mașina e dotată și cu un display LED. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG resigilate – Tableta Allview Viva i10G

Această tabletă este resigilată de la eMAG, prezintă pe carcasă câteva zgârieturi pronunțate, însă prezintă o garanție de 2 ani de zile. Tableta Allview Viva i10G este dotată cu procesor Intel Atom Quad Core de 1.83 Ghz și are un display mare, generos, de 9.7 inch de tip LCD Retina. Tableta are 2 Gb RAM, 32 Gb memorie și poate fi conectată la internet atât prin Wifi cât și prin tehnologia 3G de care dispune. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG – iPhone 5C

Un model ceva mai vechi de telefon mobil de la Apple dar care resigilat la eMAG are un pret absolut fabulous este acest iPhone 5C. Telefonul are culoarea alba si o memorie de 16 GB. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Telefon iPhone 5S

Telefonul mobil iPhone 5S are toate calitatile unui telefon produs de Apple si in schimb pretul pentru el resigilat este foarte avantajos. Memoria telefonului este de 16 GB si are culoarea GOLD. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG iPhone resigilate – iPhone 5

Ambalajul original este deschis și deteriorat iar telefonul prezintă ușoare zgârieturi și urme de uzură pe ramă, în colțul din dreapta sus. Prețul este redus cu 1.000 de lei, fiind foarte avantajos. Oferta completă este AICI.

Reduceri eMAG la iPhone – iPhone 4S

Modelul iPhone 4S costă mai puțin de 1.000 de lei, este resigilat, ambalajul original prezintă zgârieturi fine, iar memoria sa este de 8 Gb. Prețul poate fi consultat AICI.

eMAG iPhone SE

Noul iPhone SE este cel mai ieftin model produs de Apple si este foarte avantajos, insa nu face rabat nici de la calitate. Telefonul are disponibila functia de 4G pentru transfer de date de mare viteza, are o memorie de 16 GB si multe alte facilitati. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG – Apple iPhone 6S Plus

Telefoanele produse de Apple sunt la mare cautare la eMAG, tocmai de aceea am ales cele mai bune modele si cele mai bune preturi pe care le gasiti pe piata. Pentru cel mai puternic model, Iphone 6S Plus, cel mai bun pret pentru modelul cu 64GB il gasiti la acest model de culoare GOLD de la eMAG. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG – Laptop Asus X541UA

Reducere de peste 30% pentru laptopul Asus resigilat. Acest laptop are in dotare procesorul Intel Core i5 cu frecventa de 2.3 Ghz pe o arhitectura Skylake. Display-ul este de 15.6 inch, 4GB memorie si un spatiu de stocare extra generos de 1TB. In plus, laptopul e dotat si cu unitate optica de tip DVD-rw si placa video Intel HD Graphics. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Lenovo IdeaPad 310

Continuam tot cu un laptop din gama IdeaPad, o gama foarte apreciata de la Lenovo. Modelul 310 are procesorul de ultima generatie Intel Core i7 cu frecventa de 2.5 Ghz pe arhitectura Skylake, display 15.6 inch, 4GB memorie si spatiu de stocare 500GB. Pe langa unitatea optica DVD-RW cu care e dotat, acest laptop are o placa video foarte performanta de la nVidia GeForce 920MX de 2GB. Pretul la reducere pentru produsul resigilat este AICI.

eMAG – Frigider Arctic

Chiar si produsele electrocasnice au preturi foarte bune ca resigilate, iar in descrierea de la eMAG aflati exact care este defectul produsului. Frigiderul Arctic de exemplu este produs chiar in Romania si are doua usi, congelator si volum total de depozitare de 278l. Frigiderul face parte din clasa energetica A+ si are inaltime de doar 162cm. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Gorenje

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este tot pentru un produs electrocasnice, pentru o masina de spalat rufe de la Gorenje. Masina are capacitate de incarcare a cuvei cu pana la 6 kilograme de rufe murdare, forta sa de centrifugare este de 1200 rotatii pe minut si face parte din clasa energetica A+++, fiind foarte economicoasa in privinta consumului de electricitate. Oferta completa o puteti vedea AICI.

Resigilate eMAG – Samsung Galaxy S3 Neo

Telefonul mobil Samsung Galaxy S3 Neo are o memorie de 16 Gb și prezintă câteva zgârieturi superficiale. În plus, prețul telefonului este redus cu 14%. Telefonul are o diagonală a display-ului super Amoled HD de 4.8 inch și o rezoluție de 720x1280. Oferta completă o găsiți AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

Resigilate eMAG – iPhone 6

Un model de iPhone 6 Space Grey se regăsește printre produsele resigilate eMAG foarte ieftine, cu o reducere de 9% din preț. Telefonul are o memorie de stocare de 16 Gb. Oferta e disponibilă AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

Resigilate eMAG – Laptop Asus

Acest laptop este dotat cu un procesor Intel Celeron Dual Core N2840 cu o frecvență de 2.16 Ghz și 4 Gb memorie internă. În plus, laptopul care are o reducere de preț de 6% are spațiu de stocare de 500 Gb și placă video Intel HD Graphics. Oferta completă poate fi accesată AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

Resigilate eMAG – Samsung Galaxy S4

Un telefon foarte performant este Galaxy S4 cu funcția 4G, memorie de 16 Gb. Telefonul beneficiază de o reducere de 10% din preț, iar oferta completă e disponibilă AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

Resigilate eMAG – Laptop Dell Inspirion

Aproape 500 de lei reducere pentru laptopul Dell Inspirion resigilat, un laptop cu o configurație foarte puternică: procesor Intel Premium Quad Core de 2.16 Ghz și display de 15.6 inch, 4 Gb memorie internă și 500 Gb spațiu de stocare.

Oferta completă este AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

Resigilate eMAG – laptop Asus

Laptopul Asus cu procesor Intel Core i3 5005U este disponibil cu o reducere de 10% resigilat. Laptopul are un display cu diagonală de 15.6 inch, 4 Gb memorie internă și 500 Gb spațiu de stocare, dar și o placă video performantă nVidia GeForce 920M 2Gb.Procesorul este un i3 de 2 Ghz. Oferta completă o găsiți AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

Resigilate eMAG – iPhone 6

Reduceri de mai mult de 500 de lei pentru telefonul mobil Apple iPhone 6, varianta cu spațiu de stocare 64 Gb Gold. Telefonul este unul dintre cele mai râvnite ale momentului și aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare. Oferta completă e disponibilă AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

Resigilate eMAG – Telefon mobil Samsung Galaxy S5

Un model foarte nou de telefon inteligent este Samsung Galaxy S5 care poate fi achiziționat acum cu o reducere uriașă în cadrul promoțiilor la resigilate eMAG. Oferta completă poate fi consultată AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

Resigilate eMAG – Televizor LED Philips

Acest televizor are un preț foarte avantajos în cadrul promoției, e dotat cu un display cu diagonală de 81 cm, iar rezoluția sa este HD. Oferta completă o puteți consulta AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

Resigilate eMAG – telefon Allview A4 You

O reducere de preț de 20% pentru televonul A4 You de la AllVIEW. Acest telefon moate administra simultan două cartele SIM simultan, e dotat cu două camere foto de 3.2 Mp și 0.3. Oferta completă o găsiți AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

eMAG resigilate – Combina frigorifică Whirlpool

Combina frigorifică de la Whirlpool face parte din clasa energetică A++, este un produs resigilat și folosește tehnologia de ultimă oră No Frost care nu produce gheață ci menține doar temperatura perfectă în interior. Frigiderul este acoperit de un strat de inox la suprafață și are o înălțime de 188.5cm. Prețul poate fi găsit AICI. 

eMAG resigilate – Televizor LED Smart Android Philips

Un alt televizor de la Philips se regăsește în oferta eMAG resigilate. Acest televizor are o diagonală ceva mai mică față de precedentul model prezentat, 102cm, însă folosește tot tehnologia prin care redă imagini de rezoluție 4K Ultra HD. Oferta completă poate fi consultată AICI.

eMAG resigilate – Laptop Lenovo IdeaPad G50-80

Un laptop foarte puternic ce are un preț aproape incredibil de bun se regăsește în promoția eMAG resigilate. Lenovo IdeaPad G50-80 are un procesor foarte puternic Intel Core i7 5500U cu frecvență de 2.4Ghz, Broadwell. Laptopul are un display HD de 15.6 inch, memorie de 4Gb și un spațiu de stocare foarte generos de 1Tb. În plus, laptopul are și unitate optică inclusă în preț, dar și sistemul de operare Linus. Oferta completă poate fi găsită AICI.

eMAG resigilate – Combina Whirlpool 6th Sense Fresh Control

Combina Whirlpool 6th Sense Fresh Control face parte din clasa energetică A++, are inox la suprafață, folosește funcția No Frost și beneficiază de o reducere foarte mare de la eMAG. Oferta completă poate fi consultată AICI.

eMAG resigilate – Televizor Panasonic

Televizorul de la Panasonic este foarte avantajos, redă imagini 3D la rezoluție 4K ULTRA HD și are o diagonală de 100 CM. Prețul de la eMAG poate fi găsit AICI.

eMAG resigilate – Televizor Sharp

Televizorul Sharp are diagonală de 109cm, folosește toate funcțiile smart și poate fi conectat la internet, redă imagini 3D și utilizează rezoluția Full HD. Oferta poate fi găsită AICI.

eMAG resigilate – Tableta Toshiba Encore

Vă propunem și o tabletă produsă de Toshiba ce se regăsește în oferta eMAG resigilate. Tableta are procesor Intel Atom de 1.33 Ghz frecvență, iar diagonala display-ului este de 8 inch. Tableta are 32Gb memorie și 1 GB DDR3 și poate fi conectată la internet prin Wifi. Toate detaliile și prețul le găsiți AICI.

Mai multe articole despre:
emag resigilate