MENIU

Resigilate eMAG: Reduceri masive pentru telefoane, laptopuri și televizoare. Cele mai tari oferte

Resigilate eMAG – o serie de reduceri foarte mari sunt aplicate produselor resigilate de la eMAG.

Intreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

În continuare am făcut o selecție cu cele mai interesante telefoane mobile, laptopuri dar și televizoare disponibile între produsele resigilate eMAG.

Resigilate eMAG – Samsung Galaxy S3 Neo

Telefonul mobil Samsung Galaxy S3 Neo are o memorie de 16 Gb și prezintă câteva zgârieturi superficiale. În plus, prețul telefonului este redus cu 14%. Telefonul are o diagonală a display-ului super Amoled HD de 4.8 inch și o rezoluție de 720x1280. Oferta completă o găsiți AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

Resigilate eMAG – iPhone 6

Un model de iPhone 6 Space Grey se regăsește printre produsele resigilate eMAG foarte ieftine, cu o reducere de 9% din preț. Telefonul are o memorie de stocare de 16 Gb. Oferta e disponibilă AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

Resigilate eMAG – Laptop Asus

Acest laptop este dotat cu un procesor Intel Celeron Dual Core N2840 cu o frecvență de 2.16 Ghz și 4 Gb memorie internă. În plus, laptopul care are o reducere de preț de 6% are spațiu de stocare de 500 Gb și placă video Intel HD Graphics. Oferta completă poate fi accesată AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

eMAG resigilate – Combina frigorifica Arctic

In lista de oferte eMAG resigilate, una dintre primele oferte care ne-au atras atentia cu un pret foarte bun este cea pentru combina frigorifica Arctic ce are un volum de 321l si e dotata cu doua usi. Combina face parte din clasa energetica A+, are functie no frost si inaltimea de 201cm, iar in plus e dotata cu display pe usa. Pretul la reducere poate fi gasit AICI.

eMAG resigilate – Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint

Masina de spalat rufe de la Hotpoint este un model SLIM care are dimensiuni reduse, ideala pentru o locuinta cu spatiu restrans. Masina are insa capacitate de 7kg incarcare a cuvei cu rufe murdare, 1200 rpm si face parte din clasa energetica A+++. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG resigilate – Frigider Beko

Continuam prezentarea ofertelor de resigilate de la eMAG cu un frigider foarte avantajos produs de Beko, deci si de mare calitate. Frigiderul are volum de depozitare de 309l, face parte din clasa energetica A+, functie Neo Frost si inaltime de 185cm. In plus, frigiderul are la exterior un strat de inox antiamprenta. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG resigilate – Telefon Lenovo A6010

Primul telefon pe care vi-l recomandam din cadrul ofertelor de resigilate este un telefon foarte accesibil care poate fi achizitionat cu un buget redus: Lenovo A6010. Telefonul are capacitatea de a administra doua cartele SIM, are memorie de 8GB si functie 4G. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG resigilate – Huawei P9

O alta reducere foarte mare pentru un produs resigilat are telefonul mobil Huawei P9 care are functie de Dual SIM si 4G. Spatiul de stocare al telefonului este si el unul impresionant de 32GB, pe care pot fi salvate o multime de melodii, filmari sau aplicatii. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG resigilate – Apple iPhone 7

Cel mai ravnit telefon mobil al momentului se gaseste si la reducere ca produs resigilat. iPhone 7 este cel mai nou produs Apple si cel mai cautat si apreciat. Modelul pe care vi-l recomandam cu reducere ca produs resigilat are memorie de 32GB si culoare Rose Gold. Pretul il gasiti AICI.

eMAG resigilate – Laptop Lenovo IdeaPad 100

Reducere de 15% pentru laptopul Lenovo Idea Pad 100 care este dotat cu un procesor foarte puternic Intel Core i5 ce are frecventa de 2.2 Ghz si e construit pe  o arhitectura Broadwell. Laptopul are display de 15.6 inch, 4GB memorie si spatiu de stocare de 500GB. Placa video este Intel HD Graphics. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG resigilate – Laptop Asus

Ultima oferta pe care v-o recomandam din categoria de resigilate este una extrem de avantajoasa pentru laptopul Asus. Acest laptop are procesor Intel Core i5 cu frecventa de 2.3 Ghz Skylake, ecranul are 15.6 inch, 4GB memorie si 1TB spatiu de stocare. Laptopul mai este dotat si cu unitate optica de tip DVD-RW dar si placa video Intel HD Graphics. Toate detaliile si pretul le gasiti AICI.

Resigilate eMAG – Samsung Galaxy S4

Un telefon foarte performant este Galaxy S4 cu funcția 4G, memorie de 16 Gb. Telefonul beneficiază de o reducere de 10% din preț, iar oferta completă e disponibilă AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

Resigilate eMAG – Laptop Dell Inspirion

Aproape 500 de lei reducere pentru laptopul Dell Inspirion resigilat, un laptop cu o configurație foarte puternică: procesor Intel Premium Quad Core de 2.16 Ghz și display de 15.6 inch, 4 Gb memorie internă și 500 Gb spațiu de stocare.

Oferta completă este AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

Resigilate eMAG – laptop Asus

Laptopul Asus cu procesor Intel Core i3 5005U este disponibil cu o reducere de 10% resigilat. Laptopul are un display cu diagonală de 15.6 inch, 4 Gb memorie internă și 500 Gb spațiu de stocare, dar și o placă video performantă nVidia GeForce 920M 2Gb.Procesorul este un i3 de 2 Ghz. Oferta completă o găsiți AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

Resigilate eMAG – iPhone 6

Reduceri de mai mult de 500 de lei pentru telefonul mobil Apple iPhone 6, varianta cu spațiu de stocare 64 Gb Gold. Telefonul este unul dintre cele mai râvnite ale momentului și aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare. Oferta completă e disponibilă AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

Resigilate eMAG – Telefon mobil Samsung Galaxy S5

Un model foarte nou de telefon inteligent este Samsung Galaxy S5 care poate fi achiziționat acum cu o reducere uriașă în cadrul promoțiilor la resigilate eMAG. Oferta completă poate fi consultată AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

Resigilate eMAG – Televizor LED Philips

Acest televizor are un preț foarte avantajos în cadrul promoției, e dotat cu un display cu diagonală de 81 cm, iar rezoluția sa este HD. Oferta completă o puteți consulta AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

Resigilate eMAG – telefon Allview A4 You

O reducere de preț de 20% pentru televonul A4 You de la AllVIEW. Acest telefon moate administra simultan două cartele SIM simultan, e dotat cu două camere foto de 3.2 Mp și 0.3. Oferta completă o găsiți AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

eMAG resigilate – combina Samsung

Combina frigorifica de la Samsung are un discount generos de 23% si o multime de calitati: e dotata cu doua usi, iar pe usa dintre ele este amplasat atat un display cat si un dozator care ofera acces rapid la bauturi reci. Combina frigorifica Samsung are volum de 310l, clasa energetica A+ si inaltime de 185cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG resigilate – Masina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool

Foarte avantajoasa este si aceasta masina de spalat produsa de Whirlpool, o masina de spalat model SLIM care face parte din clasa energetica A+++, are display LCD, 6kg capacitate de incarcare si 1200 RPM. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG resigilate – Samsung Crystal Blue

O masina de spalat ceva mai costisitoare insa foarte performanta care beneficiaza de un discount urias ca produs resigilat la eMAG este aceasta masina de spalat rufe produsa de Samsung. Modelul Crystal Blue beneficiaza de smart control prin wifi, capacitate de incarcare record de 10kg, 1600 rpm si face parte din clasa energetica A+++. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG resigilate – Masina de spalat vase incorporabila Bosch

Masina de spalat vase nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie moderna, mai ales ca pretul unui astfel de electrocasnic a ajuns foarte accesibil. Va prezentam o oferta foarte avantajoasa pentru masina de spalat vase incorporabila de la Bosch care are capacitatea de a spala 12 seturi de vase deodata, 5 programe, 3 functii speciale si face parte din clasa energetica A++. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG resigilate – Side by side LG DOOR

O alta oferta resigilata pentru un frigider foarte bun este cea pentru Side by side LG Door in Door . Acest frigider e dotat cu functie No Frost, are volum de 614l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltimea de 175 cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG resigilate – Aparat de aer conditionat Samsung

Printre ofertele disponibile la eMAG in lista de resigilate am zarit o oferta foarte buna si pentru un aparat de aer conditionat de la Samsung care are putere de 12000BTU, face parte din clasa energetica A++, e dotat cu filtru HD antibacterian si are functie Fast Cool. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG resigilate – Combina frigorifica Beko

Ultima oferta pe care v-o recomandam este pentru o combina frigorifica Beko ce face parte din clasa energetica A+, e dotata cu functia NeoFrost pentru a nu produce gheata, are inaltime de 201cm si exteriorul este din inox antiamprenta foarte usor de curatat si intretinut. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG resigilate – Telefon mobil Samsung Galaxy A5

Modelul de telefon mobil de la Samsung Galaxy A5, varianta 2016 are un pret excelent ca produs resigilat la eMAG. Telefonul foloseste tehnologie de ultima ora, e dotat cu 4G si are memorie de 16GB. Pretul cu discount generos poate fi gasit AICI.

eMAG – Apple iPhone 6S

Este unul dintre cele mai ravnite si mai vandute telefoane mobile existente pe piata, tocmai din acest motiv are si un pret foarte avantajos ca produs resigilat la eMAG, insa stocul se epuizeaza foarte rapid. Telefonul aproape ca nua re nevoie de nicio prezentare, calitatea Apple este indiscutabila, memoria cu care e dotat telefonul este una generoasa de 64GB. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG resigilate – Combina frigorifica Arctic

Combina frigorifica de la Arctic e dotata cu doua usi, pe cea superioara exista si un display, are volum de depozitare de 321l si un pret excelent la promotie. Combina face parte din clasa energetica A+ si foloseste functia No Frost pentru a nu produce gheata. Inaltimea frigiderului de culoare argintie este de 201cm. Oferta resigilata poate fi gasita AICI.

eMAG resigilate – Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint

O oferta foarte avantajoasa cu 450 de lei reducere este disponibila pentru masina de spalat rufe de la Hotpoint. Acest model de masina de spalat rufe are dimensiuni SLIM si va ajuta pentru a salva o multime de spatiu in baie sau bucatarie. Masina de spalat rufe are 1200 RPM si capacitate de incarcare de 7kg, iar clasa energetica din care face parte este A+++. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG resigilate – Tableta Samsung Tab S2

Tableta Samsung Tab S2 are si ea un discount important, display-ul este cu diagonala de 9.7 inch, procesor Octa Core cu frecventa de 1.9 Ghz, 3GB RAM si spatiu de stocare de 32GB. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG resigilate – Laptop Asus

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol           este pentru laptopul Asus cu procesor Intel Celeron cu frecventa de 1.6 Ghz, display de 11.6 inch, mic si usor de transportat, 2GB memorie si 500 GB spatiu de stocare, dar si o placa video Intel Graphics. Sistemul de operare cu care este dotat laptopul este Windows 10. Oferta poate fi gasita AICI.

Mai multe articole despre:
emag resigilate