MENIU

Remediu simplu pentru a scăpa de transpirația abundentă și persistentă

Transpirația este un proces normal și natural pentru organismul uman, însă din păcate există destul de multe persoane care se confruntă cu problema transpirației excesive. Ba chiar în anumite situații, nici deodorantul nu mai face față, iar mirosul neplăcut este inevitabil. 

Dacă această problemă ți se pare foarte cunoscută, atunci trebuie să știi că există remedii naturale care reduc considerabil transpirația abundentă și persistentă, mai ales atunci când temperaturile sunt ridicate.

 Iată cum se prepară un leac natural pe bază de frunze de nuc!

Ingrediente:

  • un pumn de frunze de nuc proaspăte sau o lingură uscate
  • 1 lingură de miere la 100 ml ceai
  • 200 ml apă

Mod de preparare:

Remediul se pregătește foarte ușor. Primul pas, este să pui într-un vas 200 ml apă și frunzele de nuc, după care fierbe frunzele. Acoperă vasul cu un capac ține-l la foc mic până scade la jumătate. După care, se lasă să se răcorească și se adaugă atunci când este rece o lingură de miere de albine, la 100 ml ceai.

Mod de utilizare:

Consumă câte 3 cești de ceai de câte 100 ml, după mesele principale, timp de o săptămână. De asemenea, în fiecare seară, se aplică din acest ceai, comprese pe porțiunile care transpiră cel mai mult (subsiori sau axile, palme, laba piciorului etc.) sau se fac băi de 30 de minute.

Ce efecte terapeutice are remediul împotriva transpirației abundente

Acest ceai de nuc cu miere ameliorează circulația sângelui și funcționarea glandelor sudoripare, potrivit secretele.com. Din acest motiv, acest remediu are rezultate excelente împotriva transpirațiilor abundente, persistente (hiperhidrozii) generale sau localizate în diverse părți ale corpului.

Atenție! Când apar acțiunile toxice adverse și contraindicațiile?

Dacă este ținut 2-3 ore la temperatura camerei sau 2-3 zile la frigider, preparatul devine toxic și trebuie să fie aruncat neapărat. Este posibil ca ingredientele să nu fie tolerate de unele persoane. Din acest motiv, acest tratament trebuie să fie administrat cu prudență și este indicat să consultați și un medic înainte de a-l începe.

Preparatul din frunze de nuc nu se dă la bolnavii de diabet, ulcer duodenal, hipertiroidie în stadiu avansat, necontrolată medical, conform avantaje.ro