MENIU

Reghecampf le pregătește o surpriză URIAȘĂ adversarelor din play-off

Laurențiu Reghecampf Reghekamf le pregătește o surpriză URIAȘĂ adversarelor Stelei din play-off. "Am lucrat la un alt sistem pe care o să-l punem în aplicare...", a declarat Reghe.

Steaua a încheiat sezonul regulat în corzi. Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf va începe play-off-ul de pe locul secund, la două puncte în spatele celor de la Viitorul. Cum jocul echipei nu a strălucit în partidele disputate în acest an, când roș-albaștrii au câștigat un singur meci din cele 6 disputate, antrenorul Stelei s-a gândit să schimbe sistemul.

Astfel, având doi atacanți foarte valoroși la dispoziție, Denis Alibec și Harlem Gnohere, tehnicianul de 41 de ani vrea să-i poată folosi pe ambii în același timp pe teren. Cum în actualul sistem folosit de Steaua (4-2-3-1), Alibec ar fi nevoit să joace mai retras, iar în 4-4-2 echipa ar fi vulnerabilă la mijloc, Reghe a decis să încerce alt sistem de joc.

"Trebuie să găsim soluția cea mai bună pentru momentul în care vom juca cu doi atacanți. Vor fi momente când vom avea nevoie de ambii atacanți pe teren. Lucrăm la antrenamente, încercăm să le dăm soluții jucătorilor, iar în momentul în care vom juca cu doi atacanți să știe fiecare ce are de făcut.

Este o problemă când joci 4-4-2 și joci cu 4 mijlocași în linie pentru că nu poți închide foarte bine mijlocul terenului, iar pentru acest lucru am lucrat la un alt sistem pe care o să-l punem în aplicare în momentul în care vom juca cu doi atacanți", a declarat Laurențiu Reghecampf, în conferință de presă premergătoare debutului în play-off.

Cel mai probabil antrenorul Stelei va utiliza un sistem cu 3 jucători pe linia de fund, scrie digisport.ro.

Mai multe articole despre:
Laurenţiu Reghecamp