MENIU

Reduceri televizoare. Cele mai bune oferte de la Cel.ro

În această perioadă, magazinul online Cel.ro anunță câteva oferte interesante pentru cei care vor să-și schimbe televizorul. Iată câteva dintre reduceri televizoare. 

Întreaga listă de reduceri televizoare de la Cel.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 250 de lei. Televizor LED 40 Philips 40PFH4200 Full HD. Televizorul Full HD subţire Philips seria 4200 cu Digital Crystal Clear. Experimentează imagini vii, sunet clar şi toate caracteristicile de care ai nevoie, precum porturi USB şi HDMI suplimentare utile pentru a te bucura de televizorul tău acasă. Perfect Motion Rate combină tehnologia de afişare Philips şi tehnicile de procesare video avansate pentru a îmbunătăţi calitatea fiecărui cadru. Dacă îţi plac jocurile, evenimentele sportive antrenante sau filmele de acţiune, vei experimenta imagini în mişcare line şi de claritate maximă. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri televizoare de la Cel.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 400 de lei. Televizor LED 42 LG 42LF652V Full HD Smart Tv 3D Ochelari 3D. Accesează instant continutul tău preferat si navighează cu usurintă cu ajutorul hub-ului de divertisment Smart Share. Descoperă o multitudine de noi metode de a distribui continutul aflat pe device-urile tale inteligente pe ecranul televizorului pentru prieteni si familie. Un pop-up util va apărea pe ecran de fiecare dată când conectezi câte un nou dispozitiv. Dispozitivele externe pot fi accesate si prin intermediul meniului Input Picker, care se găseste în coltul dreapta sus al ecranului Home. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri televizoare de la Cel.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 400 de lei. Televizor LED 40 Samsung 40J5100 Full HD. Utilizând un algoritm avansat de îmbunătăţire a calităţii imaginilor, funcţia Wide Color Enhancer de la Samsung sporeşte calitatea imaginilor şi evidentiază detalii ascunse. Acum puteţi vedea culorile aşa cum au fost concepute să fie văzute, cu ajutorul funcţiei Wide Color Enhancer. Cu tehnologia ConnectShare Movie, pur şi simplu conectaţi unitatea de memorie USB sau HDD la televizor şi urmăriţi instantaneu filme, fotografii sau muzică. Acum, puteţi beneficia de o largă varietate de conţinut în confortul camerei de zi, la televizor. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri televizoare de la Cel.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reduceri televizoare. Oferte și la cele cu diagonală mare

Reducere 600 de lei. Televizor LED 48 Samsung 48H6400 Full HD Smart TV 3D. Datorită tehnologiei avansate Clear Motion Rate (CMR) de la Samsung, până şi scenele cu mişcare rapidă sunt transmise cu claritate. O rată CMR mai ridicată înseamnă o imagine mai exactă, cu mai puţine neclarităţi cauzate de mişcare, pentru ca dvs. să vă puteţi bucura cât mai mult de filme de acţiune, emisiuni de sport şi alte genuri de divertisment. Această tehnologie este posibilă datorită ratei de reîmprospătare îmbunătăţite a panoului, vitezei procesorului de imagine şi tehnologiei de iluminare de fundal. Ceea ce însemnă o vizionare cu mult superioară. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri televizoare de la Cel.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 610 lei. Televizor LED 49 LG 49UF6807 UHD Smart Tv. Rezolutia ULTRA HD este de 4 ori mai mare decât rezolutia Full HD, oferind claritate perfectă si detalii profunde care uimesc, chiar si atunci când sunt privite de îndeaproape. Acum te vei bucura de rezolutia 4K în mai multe moduri decât până acum. 4K Upscaler îmbunătăteste detaliile din transmisiuni, filme si evenimente sportive la o calitate asemănătoare 4K, oferind astfel o imagine excelentă. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri televizoare de la Cel.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 300 de lei. Televizor LED 43 LG 43LF510V Full HD. Are o funcție de economisire a energiei. Acestă funcţie presupune controlul iluminării pentru ajustarea luminozităţii, o funcţie care stinge ecranul în timpul ascultării fişierelor audio şi funcţia Standby Mode Zero care permite televizorului să intre în stare de hibernare, folosind astfel zero energie. Senzorul Motion Eco este o tehnologie nouă care reduce consumul de energie prin reglarea uşoară a luminozităţii ecranului relevantă vitezei conţinutului rulat. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri televizoare Cel.ro o găsiți LA ACEST LINK.