MENIU

Reduceri la jucării. Cele mai atractive oferte de la elefant.ro

Elefant.ro are o ofertă cu multe reduceri la jucării în aceste zile. Iată câteva dintre cele mai atractive oferte la jucării pentru cei mici. 

Întreaga listă de reduceri la jucării pe Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK

Reducere de 50%. Masina radiocomanda Mini Countryman. Masina atat de populara in SUA, pentru detinatorii de ferme, are acum un corespondent si in lumea masinutelor de jucarie. Iti facem cunostinta cu modelul tunat, cu toate dotarile incluse, reprodus in cel mai mic detaliu, la o scara de 1:16, cu viteza maxima 8.5km/h. Telecomanda are 3 canale, ce permit simultan controlul a 3 masinute. Jucaria functioneaza cu 4 baterii AA/R6 si un acumulator 9V (nu sunt incluse in pachet). Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la jucării de la elefant.ro găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere de 40%. Play-Doh, Masuta cu activitati. Masuta Play-Doh cu activitati este ideala pentru incurajarea experimentelor, coordonarea ochi-mana si dezvoltarea creativitatii. Setul contine: 1 masuta cu activitati; 6 cutii cu plastilina Play-Doh, de 60 g; 3 imagini de fundal mari; 3 imagini de fundal mici; 4 creioane cerate; 4 creioane colorate; coli; 9 forme; 8 sabloane; 1 bol pentru inghetata; 3 suporturi pentru prajituri; 1 cutit de taiat Play-Doh; 1 aparat de turnat plastilina. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la jucării de la elefant.ro găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere de 40%. Disney Frozen, Set sevalet pentru calatorii. Setul este ideal pentru calatorii si pentru vacante, asigurand copilului ore intregi de distractie, incurajandu-i creativitatea. Setul contine: sevalet; 4 creioane colorate; 4 buc. creta colorata; 5 foi de colorat, buretel. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la jucării de la elefant.ro găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere de 67%. Puzzle Riomaggiore Cinque Terre - Italia, 1000 piese. Puzzle-ul Mindbogglers de 1000 de piese contine imagini extraordinare, selectate pentru detaliu, compozitie, calitate si frumuseste. Puzzle-urile sunt distractive si pot reprezenta o activitate in familie sau cu prietenii. Dimensiune puzzle asamblat: 73.5 x 58.5 cm. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la jucării de la elefant.ro găsiți LA ACEST LINK. 

Reduceri la jucării. Oferte și la LEGO pe Elefant.ro

Reducere de 25%. LEGO Super Heroes, Salvarea navei spatiale Milano. Pregateste-te pentru confruntarea eroica dintre Pazitorii galaxiei si Ronan, raufacatorul suprem! Ronan se repede in aceasta batalie eroica din adancul spatiului in Necrocraftul sau personal, sprijinit de sakaaran, si tinand prea puternicul sau Cosmi-Rod gata de a lovi.

Din fericire, Star-Lord este pregatit sa lanseze un contraatac cu la fel de puternicul sau Hadron Enforcer si 2 emblematice explozoare spatiale. Condu in lupta strasnica nava spatiala Milano, cu Gamora si Drax, tragand cu lansatoarele de piroane si rachetele cu propulsie pentru a respinge aceasta amenintare malefica a galaxiei.

Setul contine: nava spatiala Milano; Necrocraftul lui Ronan; 5 minifigurine cu arme si accesorii asortate: Star-Lord, Gamora, Drax, Ronan si sakaaranul. Nava spatiala Milano masoara 40 cm in lungime, 25 cm in latime si 10 cm in inaltime. Necrocraftul lui Ronan masoara 13 cm in lungime, 9 cm in latime si 5 cm in inaltime. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la jucării de la elefant.ro găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere 18%. Catan - jocul de baza. A fost inventat de Klaus Teuber si este cel mai popular joc de societate al ultimilor 15 ani, atragand milioane de fani din intreaga lume.

Catan este numita insula pe care tu si prietenii tai ati descoperit-o. Sunteti primii locuitori. Sunt construite asezari, apoi drumuri. Materiile prime (resursele) ajung de la sate la orase prin intermediul comertului. Uneori exista lut din abundenta, alteori minereu.

Schimburile de resurse deschid noi posibilitati pentru tine si pentru ceilalti colonisti. In curand va fi aglomeratie pe insula - competitia pentru terenuri, materii prime si putere incepe. In final este clar, va ramane doar un conducator al insulei Catan. Numar jucatori: 3-4. Timp de joc: 75 minute. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la jucării de la elefant.ro găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere de 35%. Jucarie plus interactiva Unicornul magic Starlily. Vei avea parte de un prieten „magic” pentru plimbare cu acest unicorn adorabil si plin de afectiune, StarLily! E un unicorn prietenos cu un corn minunat care se aprinde in diferite culori! Cu cat te joci mai mult cu ea, cu atat devine mai puternica si iti va raspunde mai mult. Ai grija de ea, ofera-i gustarea preferata, impleteste-i si aranjaza-i parul. Aventurile tale vor fi mereu spectaculoase cu StarLily - unicornul magic. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la jucării de la elefant.ro găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere 20%. Transformers Robots in Disguise, Figurina 3 Steps - Mega Optimus Prime. Liderul autobotilor s-a intors si este mai neinfricat ca niciodata! Figurina convertibila Optimus Prime va lupta impotriva Decepticonilor de fiecare data cand va avea ocazia, dar acestia nu vor putea tine pasul cu modul sau super rapid de convertire. Transforma-l din modul robot in modul camion in doar 3 pasi, apoi readu-l la modul robot in timpul luptei! Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la jucării de la elefant.ro găsiți LA ACEST LINK.