MENIU

Reduceri la frigidere. Care sunt cele mai atractive oferte

Dacă sunteți în căutarea unui frigider, iată câteva oferte avantajoase de la magazinul online Cel.ro. 

Întreaga listă de reduceri frigidere o găsiți LA ACEST LINK.

Combina frigorifica Bosch KGV36UL30. Lămpile LED aduc un concept de iluminat complet nou frigiderelor tale garantând o lumină uniformă, dar nu orbitoare, a interiorului. Lămpile LED utilizează mai putină electricitate decât cele conventionale pentru frigider si durează toată durata de functionare a aparatului.

SuperFreezing protejează alimentele congelate, prevenind decongelarea acestora atunci când adaugi noi alimente în congelator, noile alimente fiind congelate mai repede. Aparatele cu functie de congelare automată revin la functionarea normală imediat ce se atinge temperatura necesară. În acest fel se previne risipa de energie.

Combinele frigorifice încorporează o tehnologie de reglare si control de înaltă calitate, care asigură temperatura constantă astfel încât alimentele tale să se mentină proaspete mai mult timp. Afisajul digital (via LED) este clar si usor de utilizat. Temperatura tintă poate fi setată cu precizie la cel mai apropiat grad din exterior, care garantează un consum redus de energie si functionare eficientă. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri frigidere găsiți LA ACEST LINK. 


Reducere 900 de lei. Combina frigorifica Haier HBM-686SWD 309L A+ Dispencer Apa-Gheata. Eficienta energetică clasa A +, oferă 25% economie de energie în comparatie cu unitătile de depozitare la rece din clasa A. Dozatorul de apă, vă oferă in orice moment apă curată si filtrată. Acum, întreaga familie se poate bucura de orice moment de apă proaspătă.Cu posibilitatea de a monta usa de ambele părti. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri frigidere găsiți LA ACEST LINK.

 

Combina frigorifica Arctic ANK275+ 262L A+. Ofera un consum optim de energie electrica si o economie de 24% comparativ cu produsele similare din clasa A. Te bucuri de functiile frigiderului tau, cu un consum redus de energie. Compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata! Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri frigidere găsiți LA ACEST LINK. 

Combina frigorifica Electrolux EJ2801AOX2 265L A+. SpacePlus vă oferă cea mai mare capacitate internă pentru un aparat cu dimensiuni standard, astfel încât să stocaţi uşor toate cumpărăturile dumneavoastră. Compartimentul de 4 stele este un loc perfect pentru păstrarea celor mai frecvente alimente congelate. Răceşte până la temperatura optimă de -18°C . Graţie noului design al rafturilor de sticlă aveţi mai spaţiu atât pe laţime cât şi în adâncime. Nemaifiind limitat dispuneţi de mai multă flexibilitate de organizare. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri frigidere găsiți LA ACEST LINK. 

Combina frigorifica Zanussi ZRB36101XA 337L A+. Faceţi o alegere inteligentă cu această combină frigorifică din clasa A+. Acesta respectă în totalitate legislaţia UE referitoare la etichetele pentru consumul de energie şi reduce facturile la energie în comparaţie cu aparatul dumneavoastră vechi. Mulţumită uşii reversibile care se deschide spre stânga sau dreapta, această combină frigorifică poate fi aşezată oriunde doriţi în bucătărie. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri frigidere găsiți LA ACEST LINK. 

Frigider Beko 1 Usa RSSA445K21X A+ 410L. Frigider cu o usa, volum brut 410 l (util 402 l), clasa energetica A , 2 cutii legume si fructe, garnitura antibacteriana, iluminare LED, consum 150 kWh/an, dimensiuni 185,3x59,5x60 (HxLxA, cm), inox antiamprenta. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri frigidere găsiți LA ACEST LINK. 

Samsung RT25HAR4DS9 cu capacitatea totala neta de 255 litri asociaza tehnologia durabila si eficienta din punct de vedere energetic cu functiile inovatoare care pastreaza alimentele pentru perioade mai lungi de timp. Noua tehnologie inteligenta si durabila Samsung asigura o performanta pe termen lung.

Compresorul Digital InverterSpre deosebire de compresoarele traditionale, care doar pornesc si se opresc, compresorul Digital Inverter de la Samsung are 7 viteze reglabile, pentru a se adapta la necesitati de racire diferite. Astfel, acesta functioneaza fiabil, reduce uzarea si ofera o durabilitate sporita si reduce la minim zgomotul. In plus, puteti sta linistit in privinta facturii la energia electrica si beneficiati de o garantie de 10 ani.

Zona Moist FreshZona Moist Fresh de la Samsung este un sertar special conceput care ofera un mediu optim de stocare a alimentelor perisabile, astfel incat isi mentin prospetimea mai mult timp. Sigiliul etans impiedica iesirea umiditatii atunci cand nivelurile de umiditate sunt scazute, iar o sursa de ventilatie elimina umiditatea in exces atunci cand nivelurile de umiditate sunt prea ridicate.

Easy SlideCautatul prin frigider inseamna de multe ori o adevarata cursa cu obstacole printre alimente, insa raftul cu glisare usoara Easy Slide este fixat pe balamale rotative si se gliseaza in exterior, astfel incat sa organizati eficient si sa accesati cu usurinta alimentele. In plus, vedeti exact ce ati depozitat in spate.

Big GuardIdeal pentru o familie insetata, Big Guard este mai incapator decat rafturile frigiderelor conventionale. Asadar, puteti depozita cutii mari de lapte si suc pe usa, alaturi de doua randuri de doze si sticle de bauturi. in plus, Big Guard este perfect pentru racirea sticlelor de bautura inalte.

Pachet racire în eventualitatea unei intreruperi de curent, pachetele Cool Pack din interiorul congelatorului mentin alimentele inghetate timp de pana la o ora in lipsa energiei electrice. Astfel, compartimentul congelatorului poate sa ramana rece pana la opt ore, astfel incat alimentele sa nu se topeasca sau sa se deterioreze. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri frigidere găsiți LA ACEST LINK. 

 

Reducere 720 de lei. Combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSAEF 288L A+ Full NoFrost. Adesea, pentru a ajunge la un borcan de iaurt din spatele frigiderului, trebuie să navigaţi într-o cursă cu obstacole alimentare, precum o prăjitură cu mai multe straturi sau un borcan cu murături. O singură mişcare greşită poate însemna o glazură strivită sau o sticlă spartă pe jos. Raftul cu glisare uşoară este construit pe balamale glisante şi poate fi scos cu uşurinţă, pentru ca dvs. să puteţi organiza eficient şi să aveţi acces cu uşurinţă la alimente, văzând imediat ce este depozitat în spate.

Spre deosebire de compresoarele convenţionale, care dispun doar de două comenzi, de pornire şi de oprire, compresorul cu inversor digital de la Samsung efectuează 5 cicluri, pe baza nivelurilor de umiditate şi a şabloanelor de folosire. Astfel, temperatura se menţine constantă, se reduce uzarea compresorului, pentru o durabilitate mai mare, iar zgomotul este păstrat la un nivel minim. În plus, vă veţi bucura de liniştea interioară adusă de facturile reduse de energie şi de garanţia de 10 ani.  Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri frigidere găsiți LA ACEST LINK.