MENIU

Reduceri și de peste 80% la genți de damă de la Elefant.ro

În această perioadă magazinul online Elefant.ro anunță o serie de reduceri la mai multe categorii de produse. Iată care sunt cele mai interesante reduceri genți de damă. 

Întreaga listă de reduceri genți de damă o găsiți LA ACEST LINK

Reducere 85%. BORRO DESIGN. BORRO-BR1117YL. Geanta din margele de sticla; Sistem de inchidere cu fermoar; Este lucrata manual; Dimensiuni(cm): 25 X 17 X 2; Se curata cu un material moale; Tara de origine: Indonezia. Întreaga listă de reduceri la genți de damă o găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere 84%. ACQUA DI PERLA. Geanta Gea. Geanta din piele ecologica si piele, cu doua manere; Prevazuta cu bareta ajustabila, detasabila; Se inchide cu fermoar; Inaltime (cm): 33; Lungime (cm): 35; Latime (cm): 20; Dimensiunile sunt aproximative; Se curata cu un material moale. Întreaga listă de reduceri la genți de damă o găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere 84%. ACQUA DI PERLA. Geanta Donnatello. Geanta din piele ecologica si piele, cu doua manere; Prevazuta cu bareta ajustabila, detasabila; Are buzunare interioare; Se inchide cu fermoar dublu; Inaltime (cm): 26; Lungime (cm): 34; Latime (cm): 14. Întreaga listă de reduceri la genți de damă o găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere 80%. GIORGIO COSTA. Geanta cu pattern. Geanta messenger din piele naturala, cu pattern; Are o bareta metalica; Un compartiment interior, cu un buzunar aplicat; Lungime (cm): 19; Inaltime (cm): 14; Latime (cm): 6; Greutate (g): 300. Întreaga listă de reduceri la genți de damă o găsiți LA ACEST LINK. 

Reduceri la genți de damă. Oferte la Giorgio Costa, de la Elefant.ro

Reducere 87%. ACQUA DI PERLA. Geanta Donnatello. Geanta din piele ecologica si piele, cu doua manere; Are buzunar interior si detalii din material textil; Se inchide cu fermoar; Inaltime (cm): 35; Lungime (cm): 35; Latime (cm): 14; Dimensiunile sunt aproximative; Se curata cu un material moale. Întreaga listă de reduceri la genți de damă o găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere 86%. GUIDO BANINI. Geanta uni din piele. Geanta uni, din piele, cu o bareta detasabila; Are un compartiment interior; Se inchide cu capsa magnetica; Lungime (cm): 25; Latime (cm): 6; Inaltime (cm): 15; Dimensiunile sunt aproximative; Este personalizata cu logo. Întreaga listă de reduceri la genți de damă o găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere 86%. ACQUA DI PERLA. Geanta Donnatello. Geanta din piele ecologica si piele, cu doua manere; Prevazuta cu bareta ajustabila, detasabila; Are buzunare interioare; Se inchide cu fermoar; Inaltime (cm): 18,5; Lungime (cm): 28; Latime (cm): 9; Dimensiunile sunt aproximative. Întreaga listă de reduceri la genți de damă o găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere 86%. ACQUA DI PERLA. Geanta Donnatello. Geanta din piele ecologica si piele, cu doua manere; Prevazuta cu bareta ajustabila, detasabila; Are buzunare interioare; Se inchide cu fermoar; Inaltime (cm): 21; Lungime (cm): 38; Latime (cm): 18; Dimensiunile sunt aproximative. Întreaga listă de reduceri la genți de damă o găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere 86%. ACQUA DI PERLA. Geanta Donnatello. Geanta din piele ecologica si piele, cu doua manere; Prevazuta cu bareta ajustabila, detasabila; Are buzunar interior; Se inchide cu fermoar; Inaltime (cm): 28,5; Lungime (cm): 31,5; Latime (cm): 14; Dimensiunile sunt aproximative. Întreaga listă de reduceri la genți de damă o găsiți LA ACEST LINK.