MENIU

Reduceri eMAG parfumuri. 10 idei de cadouri pentru Mărțișor

Întreaga listă de idei de cadouri de Mărțișor și reduceri parfumuri eMAG.ro găsiți - AICI. 

Reducere 29%. Set Lancome La Vie Est Belle, Femei: Apa de Parfum, 50 ml + Serum, 7 ml + Mascara, 2 ml + Balsam de buze, 3 ml. La Vie Est Belle a fost lansat pe piata in toamna anului 2012. Conceptul acestui parfum este centrat pe ideea de frumusete naturala si simpla, libertatea de conventiile impuse de societate si alegerea propriei idei de fericire.

Parfumul propune o alta perspectiva asupra vietii, inspirata de bucurie si placerea din lucrurile mici. Aceasta compozitie eleganta este dezvoltata de parfumierii Olivier Polge, Dominique Ropion si Anne Flipo. Mai multe idei cadouri Mărțișor și alte reduceri parfumuri de la eMAG.ro găsiți - AICI.

Reducere 18%. Parfumul Calvin Klein C.K. One. Este un parfum racoritor, citric-aromatic, dedicat atat femeilor, cat si barbatilor. Este un parfum care iti inspira increderea de a fi tu insuti. A fost lansat in anul 1994, creatorii acestuia fiind Alberto Morillas si Harry Fremont. Aroma de citrice si fructe il face parfumul ideal pentru zilele toride de vara. Întreaga listă de reduceri parfumuri eAMG.ro o găsiți - AICI. 

Reducere 27%. Set cadou Paco Rabanne Olympea, Femei: Apa de Parfum, 80 ml + Lotiune de corp, 100 ml. Olympea de Paco Rabanne este un parfum Oriental Floral de dama. Acesta este un parfum nou Olympea a fost lansat in 2015. Olympea a fost creat de Loc Dong, Anne Flipo si Dominique Ropion. Notele de varf sunt mandarina verde, iasomie de apa si floare de ghimbir; Notele de mijloc sunt vanilie si sare; Notele de baza sunt Ambergris, cashmeran si lemn de santal. Mai multe reduceri parfumuri eMAG.ro găsiți - AICI.

Reduceri parfumuri eMAG.ro. Oferte și la Carolina Herrera Good Girl

Reducere 43%. Cerruti 1881. Este un parfum floral pentru femei.Note de varf: Mimoza, stanjenel, violeta, frezie, iasomie, lacramioara, bergamota, trandafir; Note de mijloc: Coriandru, tuberoza, stanjenel, musetel, iasomie, lemn de trandafir brazilian, floare de portocal, muscata, narcisa; Note de baza: Lemn de santal, mosc, ambra, vanilie, cedru. Mai multe reduceri parfumuri eMAG găsiți - AICI.  

Reducere 19%. Apa de Parfum Carolina Herrera Good Girl, Femei, 80 ml. De mai bine de 30 de ani, Casa Carolina Herrera a creat parfumuri si moda care intruchipeaza stilul sofisticat si elegant al orasului New York. Good Girl surprinde senzualitatea si misterul femeii puternice care are o misiune precisa... un parfum al contradictiilor care sarbatoreste spontaneitatea, complexitatea si puterea elegantei dar si emblema Casei Carolina Herrera.

Contine arome exceptionale de tuberoza si iasomie de sambac de cea mai buna calitate, care ofera parfumului lumina si feminitate, in timp ce partea intunecata este reprezentata de seminte tonka si cacao. Parfumul fascineaza prin dualitate, senzualitate, eleganta si independenta. Notele de varf sunt migdale si cafea, notele de mijloc sunt iasomie Sambac si tuberoza, notele de baza sunt boabe de tonka si cacao. Mai multe reduceri parfumuri de la eMAG găsiți - AICI.

Reducere 49%. Guess Seductive este un parfum floral-fructat pentru femeile care vor sa iasa in evidenta intr-un mod delicat si inocent. Sticla parfumului se remarca printr-un design inedit, avand un charm in forma de inima atarnat cu lant de gatul recipientului, ce simbolizeaza natura duala a parfumului: senzuala si inocenta.

Guess Seductive are un farmec aparte datorita aromelor sale dulci, realizate in urma unei combinatii neobisnuite a notelor de vanilie, tamaie si casmir. Un parfum seducator ce atrage prin aroma sa ametitoare si aduce aminte de prima intalnire inocenta cu dragostea. Mai multe oferte parfumuri găsiți - AICI.

Reduceri parfumuri eMAG.ro. Oferte și la Calvin Klein

Reducere 37%. Set cadou Armani Code pour Femme, Femei: Apa de Parfum, 75 ml + Lotiune de corp, 75 ml. Armani Code este un parfum oriental - lemnos de dama, lansat in anul 2006. Armani Code a fost creat de Carlos Benaim, Dominique Ropion si Olivier Polge. Armani Code este  un parfum fermecator, evocand eleganta la fel ca o rochie Giorgio Armani pe covorul rosu', potrivit descrieri de pe site-ul oficial. Armani Code este un parfum seducator un cod de seductie. Flaconul parfumului Armani Code pentru femei ia forma omologului sau masculin, dar cu un model floral frumos pe sticla, care da sticlei un aer de eleganta. Mai multe reduceri parfumuri de la eMAG găsiți - AICI.

Reducere 49%. Chopard Wish este un parfum oriental-vanilat pentru femei, lansat in anul 1999. Creatorul acestui parfum este Nathalie Lorson. Note de varf: Caprifoi, fragute, nuca de cocos, lemn de trandafir, para, coacaze negre, salcam, floare de portocal; Note de mijloc: Miere, violeta, orhidee, lapte, heliotrop, lacramioare, iasomie, magnolie; Note de baza: Lemn de santal, ambra, patchouli, vanilie, boabe de Tonka, caramel, tamaie. Mai multe detalii și alte reduceri parfumuri găsiți - AICI. 

Reducere 28%. Parfumul Calvin Klein Euphoria este un parfum floral fructat, lansat in anul 2005. Note de varf: Rodie; Note de mijloc: Lotus, orhidee; Note de baza: Violeta, ambra, mosc, lemn de mahon. Mai multe oferte la parfumuri găsiți - AICI.