MENIU

Reduceri Elefant.ro de 80%. Cele mai bune oferte la parfumuri

În această perioadă, unul dintre cele mai importante magazine online din România, Elefant.ro, anunță o serie de reduceri în cadrul campaniei „Christmas in July”. Iată cele mai interesante reduceri la parfumuri. 

Întreaga listă de reduceri Elefant.ro la parfumuri o găsiți LA ACEST LINK

Reducere 69%. GUESS. Apa de toaleta Seductive, 75 ml, pentru femei. Guess Seductive este un parfum cu note florale si lemnoase, perfect pentru femeile care vor sa iasa in evidenta intr-un mod delicat si inocent. Sticla parfumului se remarca prin design-ul inedit si frapeaza inca de la prima vedere, la fel ca si aromele din interiorul sau. Guess Seductive are un farmec aparte datorita aromelor sale dulci, realizate in urma unei combinatii neobisnuite a notelor de vanilie, tamaie si casmir. Întreaga listă de redueri parfumuri de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 66%. NINO CERRUTI. Apa de toaleta Cerruti 1881, 100 ml, pentru femei. Cerruti 1881 este un parfum floral-lemnos pentru femei, a carui compozitie poarta semnatura maestrului parfumier Claire Cain. Cald si bogat, acesta se adreseaza femeilor irezistibile care doresc sa fie admirate pentru eleganta si individualitatea lor. Întreaga listă de redueri parfumuri de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 69%. GUESS. Apa de toaleta Seductive Homme Blue, 100 ml, pentru barbati. Guess Seductive Homme Blue aparut in anul 2012 si creat de Guillame Flavigny, este un parfum revigorant, aerisit si senzual, inspirat din adancurile marii, imbogatit cu condimente si tonuri lemnoase. Se deschide cu note de caviar, cardamon, piper negru, urmate de muscate, baza fiind formata din muschi si casmir. Este un parfum indraznet perfect gentelmenului modern, recomandat a fi folosit pe timp de zi. Întreaga listă de redueri parfumuri de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 62%. BVLGARI. Apa de toaleta Aqva Pour Homme, 100 ml, pentru barbati. Bvlgari Aqva Marine Pour Homme este un parfum proaspat cu note fructate si picante, ce este inspirat de puterea energizanta a apei si de sunetul hipnotizant al valurilor. Aqva Marine Pour Homme este asemanator unui nectar de fructe si condimente ce sunt ascunse intr-o sticla cu un design unic, ce se aseamana unui cristal albastru. Un parfum potrivit chiar si pentru cele mai calduroase zile, deoarece are un efect revigorant. Întreaga listă de redueri parfumuri de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 83%. NAUTICA. Apa de toaleta Blue, 100 ml, pentru barbati. Nautica Blue este un parfum exclusivist, pentru barbati, ce te va incanta prin prospetimea si lejeritatea lui. Parfumul este conceput special pentru barbati dinamici, cerebrali, ce au nevoie de spatiu. Interiorul lor, de nedezvaluit, ascunde sentimente delicate, tandrete si senzualitate incredibila. Cel ce poarta Blue este capabil de a cuceri instantaneu orice femeie. Întreaga listă de redueri parfumuri de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 59%. CHOPARD. Apa de parfum Chopard Casmir, 100 ml, pentru femei. Chopard Casmir a fost lansat in anul 1992. Este un parfum oriental, a carui compozitie poarta semnatura maestrului parfumier Michel Almairac. Acesta intruchipeaza farmecul si misterul orientului cu o aroma calda si bogata, ce confera purtatoarei o senzualitate aparte. Întreaga listă de redueri parfumuri de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 62%. BVLGARI. Apa de toaleta Man, 100 ml, pentru barbati. Bvlgari Man este un parfum foarte elegant si fermecator. Ingredientele sunt in asa fel amestecate, incat sa creeze un miros armonios si perfect acordat. Eleganta si puterea magica a elementelor lemnoase, creeaza un sentiment de armonie si de perfectiune. Aceste esente te imbraca intr-un miros minunat si elegant. Întreaga listă de redueri parfumuri de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.