MENIU

Reduceri electrocasnice – 7 cele mai bune oferte eMAG

Reduceri electrocasnice – Preturi mult scazute, discounturi uriase si mai ales produse de cea mai buna calitate la eMAG.

Reduceri electrocasnice – Lista cu toate electrocasnicele la reducere de la eMAG poate fi consultata AICI.

Reduceri electrocasnice – Cei de la eMAG au o multime de produse electrocasnice foarte bune la reducere, trebuie doar sa cauti cu atentie printre miile de oferte pe care ei le au in stoc. Noi va dam o mana de ajutor si selectat 7 dintre cele mai bune produse ale momentului. Atentie, ofertele bune se epuizeaza primele.

Reduceri electrocasnice – Espressor manual DeLonghi

Brandul DeLonghi s-a impus pe piata si este renumit ca fiind cel mai bun producator de espressoare, iar modelele performante sunt in general si foarte scumpe. Acum insa exista o oferta la eMAG cu 45% reducere de pret pentru espressorul manual DeLonghi care e dotat si cu dispozitiv de spumare, sistem cappuccino care lucreaza la presiune de 15bar si are un rezervor de apa de 1l. Mai multe detalii despre espressor dar si despre oferta gasiti AICI.

Reduceri electrocasnice – Blender Star Light Activo

Continuam cu o oferta foarte buna pentru un blender performant de la Star Light ce costa mult sub 100 de lei, o oferta unica, dupa ce eMAG a aplicat o reducere de 65% din pret. Blenderul are recipient de 0.6l, o singura viteza si putere de 350w. Mai multe informatii gasiti AICI.

Reduceri electrocasnice – Aparat de aer conditionat Star Light

Star Light este un brand renumit pentru preturile foarte accesibile pe care le practica si este si cazul acestui aparat de aer conditionat care beneficiaza si de o reducere de 32% de la eMAG. Aparatul este de tip Inverter, are o putere de 12000 BTU, este printre cele mai puternice si nu are un consum mare de curent, facand parte din clasa energetica A++. Mai multe detalii gasiti AICI.

Reduceri electrocasnice – Hota incorporabila telescopica Gorenje

Daca vreti sa dati senzatia de mai mult spatiu in bucataria dumneavoastra de dimensiuni mici, este ideala o hota incorporabila telescopica precum acest model de la Gorenje care se afla si la oferta. Hota are putere de absorbtie de 390mc pe ora, e dotata cu 2 motoare, latime de 60cm si suprafata din inox pentru a putea fi usor de curatat. Pretul poate fi gasit AICI.

Reduceri electrocasnice – Aspirator fara sac Star Light

Continuam cu reducerile de electrocasnice si ajungem la un aspirator Star Light foarte avantajos. Aspiratorul e unul clasic, fara sac, usor de curatat, are un rezervor de 1.8l si e dotat cu tub telescopic. Aspiratorul se ridica la cele mai inalte standarde cerute de piata si e dotat cu filtru HEPA. Oferta cu 40% reducere o gasiti AICI.

Reduceri electrocasnice – Combina frigorifica Beko

Discount de 30% si pentru combina frigorifica Beko, o combina foarte moderna si eleganta. Combina e dotata cu doua usi, display pe usa superioara dar si un dispenser pentru apa. Volumul de depozitare pentru alimente este de 325l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltime de 201cm. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Reduceri electrocasnice – Masina de spalat rufe Arctic

Ultima oferta pe care v-o prezentam in cadrul acestui articol este pentru masina de spalat rufe Arctic ce are o capacitate de incarcare a cuvei record de 7kg, forta de centrifugare de 1000 rotatii pe minut si face parte din clasa energetica A+++. Oferta completa poate fi gasita AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
reduceri electrocasnice emag