MENIU

Reacție FURIBUNDĂ a Gabrielei Firea după evacuarea de la Spitalul Foișor! „Cei de la putere au chef de râs și de panseuri filosofice”

Gabriela Firea/pagina oficiala de Facebook

Fostul edil al Capitalei, Gabriela Firea, a lansat un atac dur la adresa Coaliției de guvernare, acuzându-i pe cei de la PNL și USRPLUS că nu gestionează eficient pandemia de coronavirus. Senatoarea PSD s-a referit cu precădere la cazul Spitalului Foișor și la reacția întârziată a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

Gabriela Firea: „Bolnavii cronici sunt izgoniți din spitale după operații, alții nici nu mai sunt primiți - suferă acasă -, spitalele modulare covid se închid, nu s-au organizat paturile ATI promise, testare NU se face - nu există interes -, decât pe cheltuiala românilor, vaccinarea e insuficientă și haotică.

În schimb, cei de la putere au chef de râs și de panseuri filosofice. Iar unii tac. Tac adânc. Urâtă perioadă!”

Poziția Ministerului în cazul evacuării de la Spitalul de Ortopedie Foișor

Ministerul Sănătății făcuse o serie de precizări în legătură cu evacuarea de la Foișor, începută vineri seara.

„Precizări în legătură cu situația regretabilă creată în această seară la spitalul Foișor.

Situația pacienților Covid-19 care necesită îngrijire ATI este critică. De mai bine de o săptămână, în București sunt zero locuri ATI disponibile în anumite momente ale zilei.

Nevoia locurilor suplimentare în București nu este ceva ce poate fi pus vreun moment în discuție. În acest moment, 29 pacienți Covid-19 sunt intubati și ventilați în secțiile UPU din București.

Transformarea spitalului Foișor în spital Covid-19 a fost soluția identificată de Departamentul pentru Situații de Urgență și avizată de Ministerul Sănătății în cursul zilei de astăzi.”

Mai multe articole despre:
Firea PSD Firea foisor