MENIU

Reacția șoferului drogat care a intrat în mașina de Poliție: „Ei m-au căutat cu lovirea”

Reacția șoferului drogat care a intrat în mașina de Poliție

Șoferul fugar din București, care a lovit o mașină de poliție și a rănit doi agenți noaptea trecută, a fost lăsat să plece acasă! Testele preliminare ar fi arătat, spun surse din anchetă, că șoferul nu ar fi fost doar băut bine, ci și drogat cu metamfetamină. 

Urmărirea ca în filme a început cu puțin timp înainte de miezul nopții, în zona Bulevardului Camil Ressu din Sectorul 3. După ce bărbatul de 31 de ani nu a oprit la semnalul polițiștilor, aceștia au plecat în urmărirea lui.

La un moment dat, șoferul fugar a izbit cu mașina autospeciala de poliție. Atât cei doi agenți, aflați în urmărire, cât și pasagerul șoferului fugar au fost răniți. Polițiștii au fost duși la spitalul Floreasca iar unul dintre ei a fost și externat între timp. Până ce anchetatorii vor aduce noi probe, bărbatul va fi cercetat în libertate. 

Bărbatul a recunoscut că a încercat să scape de poliţie fiindcă băuse la volan. "Am luat 4 guri de Whiskey în timp ce conduceam, dar nu m-am drogat", este mărturia halucinantă a acestuia. Tânărul a mai povestit cum a stat cu poliţia pe urme 15 minute şi că impactul a fost provocat de poliţişti şi nu de el.

Am băut exact patru guri, mai pline aşa să spun. Dar cum? Aşa din 10 în 10 minute, când îmi dădea ăsta sticla. La volan. Ei m-au căutat cu lovirea. Asta vreau ca să spun.

Impactul a fost 50 maşina de poliţie, 50 eu, frontal", a spus şoferul urmărit de poliţie pentru Antena 3 CNN.

Mai multe articole despre:
drogat masina politie accident