MENIU

Reacția părinților elevei înjunghiate în prima zi de școală: „A lovit-o pe la spate. Parcă suntem în filme de acțiune”

Reacția părinților elevei înjunghiate în prima zi de școală

O elevă de 15 ani a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiată de o altă fată. Atât agresoarea, cât și adolescenta înjunghiată au fost audiate mai multe ore de polițiști. Mama și tatăl fetei sunt indignați de incident și spun că vor depune plângere.

„Știu doar că au tăbărât pe ea 3 fete. Nu le cunoaște pe niciuna. A lovit-o pe la spate. Mi se pare din filme. Zici că suntem în filme de acțiune. Nu e normal ca un copil minor să aibă briceag la ea, să lovească cu el. Nu există. Nu conștientizez lucrul asta. Nu pot sa trec cu vederea asemenea lucru.

Erau toată gașca. A rămas cu un băiat în urma şi au traversat să meargă spre parc. De acolo, fetele din spate au venit şi au dat în ea, s-au bătut şi una din spatele ei a venit si a înjunghiat-o şi au fugit”, a spus mama fetei.

La rândul său, tatăl elevei a spus că va depune plângere. „Am înțeles că au fost prieteni și, probabil, din gelozie a crezut că sunt împreună. Urmează să mergem la INML să scoatem certificat medico-legal și vedem cum va fi ancheta. Sigur că vom depune plângere”.

Fata de 15 ani a fost a fost înjunghiată astăzi, în picior, de fosta iubită a prietenului ei, pe strada Jiului din Sectorul 1 din București, imediat după ce s-a terminat festivitatea de începere a noului an şcolar. 

Eleva a fost dusă de urgenţă la Spitalul Grigore Alexandrescu, acolo unde a primit îngrijiri medicale.

Mai multe articole despre:
eleva injunghiata scoala