MENIU

Reacţia lui Gigi Becali, după ce a aflat că Anamaria Nedelcu va fi extrădată

<p>Gigi Becali </p>

Gigi Becali nu a rămas indiferent după ce Anamaria Nedelcu a primit astăzi sentinţa de la Curtea de Apel că va fi extrădată în Canada fiind acuzată că şi-a răpit propriul copil.

Rareş Bogdan a spus că va face presiune în zilele dinaintea procesului şi că se va afla atunci în sala de judecată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Realizatorul Realitatea TV a invitat românii să fie alături de el, la ÎCCJ. "Mă bucur că nu voi fi singur în faţă la Curtea Supremă, Valeriu Turcan m-a anunţat că mă va susţine, şi Gigi Becali", a afirmat Rareş Bogdan.

Ana Maria Nedelcu, românca acuzată de răpirea propriului copil, va fi extrădată în Canada, a decis astăzi Curtea de Apel, care a admis cererea autorităţilor judiciare din Canada. În acelaşi timp, Parchetul a anunţat că va contesta măsura dispusă de instanță.

Sentința Curții de Apel arată că „admite cererea de extrădare formulată de autorităţile judiciare din Canada, împotriva persoanei extrădabile Nedelcu(fostă Musteaţă) Anamaria, pentru judecarea acesteia sub aspectul săvârşirii infracţiunii de răpire, cu încălcarea unui ordin de custodie, fapte pedepsite conform dispoziţiilor art.282 alin. 1 a din Codul penal canadian”.