MENIU

Reacţia lui Banciu la ştirea că Băsescu a fost desemnat cel mai bun președinte din '89 încoace

<p>Ziaristul Radu Banciu</p>

Radu Banciu a afirmat, miercuri seară, că Traian Băsescu a fost desemnat cel mai bun președinte al României de la Revoluție până în prezent, iar acest lucru reprezintă o înfrângere pentru Ion Iliescu.

"Traian Băsescu a fost desemnat cel mai bun președinte al românilor din '89 încoace. E o înfrângere pentru un singur om din această țară și anume pentru Ion Iliescu", a spus realizatorul.

"Când te gândești ce activități aveau oamenii atunci:televizor nu aveau, ziare nu aveau, radio nu aveau, posicbilitatea să călătorească nu aveau, mașini nu avea, posibilitatea să umble, să se întâlnească prea puțin. Trăiam ca într-o cușcă. Singurul lucru care te ținea la suprafață era imaginația. Și pe principul ăsta s-a dus România nedezmorțită așa până la întâlnirea cu destinul- Piața Universității, sau la Catedrala din Timișoara, fiecare pe unde a prins revoluția. Nimeni nu a înțeles nimic atunci, în acele zile. Nu știm exact de ce s-a întâmplat momentul ăla exact atunci. Evenimentul s-a petrecut exact la jumătatea vieții importante", a mai spus Banciu, potrivit b1.ro.

Mai multe articole despre:
Radu Banciu