MENIU

Reacţia incredibilă a lui Cătălin Tolontan după ce Elena Udrea a fost arestată în "Gala Bute"

Redactorul-şef GSP, Cătălin Tolontan, a postat pe blogul său un comentariu amplu despre reţinerile în dosarul "Gala Bute", despre care a scris pe larg în ziarul pe care îl conduce.

"Elena și Rudel se vor întîlni. Cînd a început el să fie arestat, că nu e prima oară, Obreja urma un tratament de regenerare și întinerire. ”E o chestie meseriașă, cu pastile și mișcare”, povestea el prietenilor, în urmă cu cîteva luni.

Înainte să fie ridicat din nou, a mai apucat să facă doar două ture la stadionul ”Dinamo”, loc unde aleargă de cînd era un slăbănog de 12 ani.

Puștiul fusese remarcat drept unul dintre cei mai tehnici boxeri ai anilor ’80. În 1989, Rudel devine vicecampion european și medaliat cu de bronz la Mondialele de la Moscova. Aterizat acasă, el rupe ringul Daciadei, terminîndu-și toți adversarii înainte de limită. E momentul său de glorie și ultimul.

După 25 de ani, primește felicitări televizate de la Elena Udrea și bareta Ordinulului de Cavaler Loial al Celulei. Cu plăcere, nu e nici o noutate, cum ar zice Obreja, așa am fost mereu; bine ați venit în lumea lui, unde închisorile trec și prieteniile rămîn".

Mai multe, pe tolo.ro

Mai multe articole despre:
Elena Udrea tolontan GALA BUTE