MENIU

Reacţia CTP-ului după apariţia primului număr al revistei Charlie Hebdo, ce a urmat atentatelor

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat cu atenţie primul număr tipărit al revistei "Charlie Hebdo" după atentatele din Franţa.

"Mahomed nu e profetul meu, nici al dvs, nici a celor de la Charlie Hebdo, nici al marii majorităţi europene. Aparţine culturii musulmane, e proprietatea lor, proprietatea privată. Nu ştiu cum arată, dar acest personaj, rezultă din legendă, din scriere, din Coran. Acest personaj înseamnă pentru ei foarte mult. E proprietatea lor privată, se raportează la el. Această caricatură, pentru mine, pentru dvs nu reprezintă nimic. Dar pentru ei, da", a spus Cristian Tudor Popescu. "Am să cred întotdeauna că libertatea fără nicio restricţie este periculoasă pentru că duce la haos", a continuat acesta, precizând că limita libertăţii de exprimare ar trebui să fie bunul simţ, scrie gândul.info.

Cristian Tudor Popescu a condamnat atentatele teroriste din Franţa. "A avut loc o crimă, pentru care nu există nicio justificare. Pentru niciun antentat terorist nu există nicio justificare".

Mai multe articole despre:
ctp