MENIU

RCS-RDS DIGI 4K. S-a lansat postul TV ce a lăsat în urmă tehnologia 4K. Bombă! Emite 8K

RCS

RCS-RDS DIGI a lansat de curând postul Digi 4K, prima televiziune din România care emite Ultra HD.

RCS-RDS DIGI 4K este disponibil pentru abonații din marile orașe și, treptat, difuzarea se va extinde la toată rețeaua de abonați la servicii de televiziune digitală, spun cei de la RCS-RDS DIGI. Postul poate fi găsit doar în grila Digi TV (cablu digital), gratuit, pentru perioada de testare, iar identificarea canalului se va realiza doar prin rescanare. Pentru a viziona corect și la calitatea 4K programele televiziunii, abonații trebuie să dețină un televizor cu rezoluție Ultra HD.

Deşi Digi 4K vine ca o premieră în Romania, iată că în Japonia există deja primul post TV 8K din lume, ceva ce puţini credeau că ar fi posibil atât de devreme, şi cu atât de puţine televizoare compatibile disponibile, scrie idevice.ro. În ciuda acestui lucru, japonezii au încredere că televiziunea 8K trebuie să pornească de acum, aşa că postul de televiziune transmite deja timp de 12 ore în fiecare zi.

Citiţi şi:

RCS-RDS DIGI. Veste surprinzătoare pentru abonaţi. Doar Pro TV mai făcea asta

În fine, probabil tehnologia 8K este departe de România, având în vedere că DIGI 4K este primul post TV care emite abia în 4K.


Citiţi şi:

Antena 1 a luat o decizie incredibilă cu Delia, Ştefan Bănică, Brenciu şi Carla'S Dreams

Mai multe articole despre:
rcs rds digi 4k departe de 8k