MENIU

Răzvan Cuc mulțumește liderilor de partid

Noua nominalizare a PSD-ului pentru funcția de ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, a ținut să le mulțumească liderilor din partid. 

Răzvan Cuc a scris pe pagina sa de Facebook un întreg discurs despre încrederea pe care Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea i-au acordat-o. 

”Multumesc tuturor colegilor din PSD pentru votul dat în cadrul ședinței CEX și în special premierului Viorica Dăncilă pentru încrederea de-a face parte din echipa sa, Președintelui PSD, Liviu Dragnea, pentru că a crezut în mine dar și liderului PSD Neamț, Ionel Arsene, pentru că m-a sprijinit cu toată determinarea. Votul primit astăzi mă onorează și mă determină să preiau cu și mai multă hotărâre proiectele din infrastructură care așteaptă să fie soluționate de luni bune. Sunt conștient că Ministerul Transporturilor are nevoie urgentă de un titular care să pună în practică proiectele de infrastructură pentru 2019, mai ales într-un moment în care deţinem Preşedinţia rotativă a Consiliului UE şi avem pe agenda europeană foarte multe dosare care ţin de Ministerul Transporturilor”, a scris Cuc pe rețeaua de socializare.