MENIU

RATB, EXECUTATĂ SILIT. Cât datorează statului român

RATB, EXECUTATĂ SILIT

Regia Autonomă de Transport Bucureşti este executată silit. Potrivit Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, RATB datorează statului Român 443 de milioane de lei.

Astfel se plasează pe primul loc în lista datornicilor. Cea mai mare parte a sumei o reprezintă contribuţia angajatorului către bugetul asigurărilor sociale.

Directorul general al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), Adrian Câmpurean, a demisionat la mijlocul anului trecut. El declara atunci că a demisionat din funcţie, în principal din cauza subfinanţării instituţiei, al cărei buget pe 2013 este cu 25 la sută mai mic decât cel propus de regie.

"Am demisionat, principala problemă fiind subfinanţarea Regiei Autonome de Transport Bucureşti, astfel că eu consider că nu pot să asigur managementul şi nu pot să-mi îndeplinesc obiectivele propuse. Bugetul aprobat este cu 25 la sută mai mic decât suma pe care am solicitat-o", a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, Adrian Câmpurean, care a precizat că şi-a înaintat demisia din funcţie miercuri seară.

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) are un nou director general desemnat prin concurs - Daniel Florentin Doman.

Mai multe articole despre:
RATB datorii asigurări sociale executat silit