MENIU

Rareș Bogdan, prima reacție după ce atacatorii familiei sale au fost reținuți de poliție

Rares Bogdan

Atacatorii familiei lui Rareș Bogdan au fost reținuți de poliție.

Pentru că atacatorii familiei lui Rareș Bogdan aveau numere străine la mașina pe care au folosit-o la atac, și s-a dovedit că locuiau în Franța, Poliția Română a colaborat cu Poliția Franceză și a reușit să îi identifice pe cei doi bărbați. Aceștia și-au recunoscut faptele în fața polițiștilor, a informat Realitatea TV.

Dezvăluirile au fost făcute realizatorul emisiunii Jocuri de Putere, într-o intervenție telefonică la Realitatea TV. 

"Pentru copil a fost un şoc emoţional, încă nu a trecut de el, este foarte greu să doarmă, îi este greu să poată sta singur în casă, cere să i se închidă geamurile, terasele, balcoanele.

Dar să sperăm că încă e mic, împlineşte abia 7 ani peste o lună şi va trece peste acest moment. Soţia mea a fost extrem de puternică, a avut o reacţie pe care o au puţine femei, spuneau cei de la Poliţia Capitalei şi cei de la Inspectoratul de Poliţie Ilfov, a avut o reacţie incredibilă şi practic l-a împins, l-a lovit pe cel care a intrat în maşină cu jumătate de corp.

Este un caz rezolvat extrem de rapid şi vreau să îi salut, să îi felicit pe cei din Poliţia Română, pe cei de la Inspectoratul de Poliţie Ilfov, de la Poliţia Capitalei pentru că au acţionat absolut impecabil în acest caz, au folosit absolut toate mijloacele, surse umane, au folosit probele de pe DN1, în zonă sunt o mulţime de camere video. Cu toate acestea, indivizii au acţionat acolo", a spus Rareş Bogdan la Realitatea TV.

Citește și: Rareș Bogdan, anunț șoc: "Copilul și soția mea au fost atacați"

.

Mai multe articole despre:
agresori atacatori Rareş Bogdan jocuri de putere