MENIU

Rareş Bogdan, în lacrimi de la Colectiv: "Dacă ar avea loc un nou Colectiv, situaţia ar fi aceeaşi"

Rareş Bogdan a realizat emisiunea "Jocuri de putere" de marţi seară din faţa fostului club Colectiv, unde s-au comemorat 3 ani de la tragedia fără margini care a lovit România în 2015, în urma căreia au murit 65 de oameni.

Realizatorul Realitatea TV a invitat o parte a rudelor celor decedaţi în incendiul din Colectiv şi au vorbit despre modificările din sistemul românesc, în urma dramei din 30 octombrie 2015. Concluzia? Nimic nu s-a schimbat. Sinceritatea lui Rareş Bogdan este cutremurătoare: "Dacă ar avea loc un nou Colectiv, situaţia ar fi aceeaşi".

"Sunt părinţii care îşi caută copiii, sunt fraţii celor care ne privesc din ceruri. Sunt oamenii care azi au venit în marş spre Colectiv. Un loc în care stă scrijelit "Corupţia ucide". Nu s-a schimbat. Din contră: dacă ar avea loc un nou Colectiv, situaţia ar fi aceeaşi. Noi, la Realitatea TV, am strigat: Duceţi-i afară, în străinătate, să-i trataţi! Spitalele din Bucureşti ofereau asigurări că nu e cazul, că avem de toate, că-i vom salva. Minim 35 dintre îngerii care ne privesc din Ceruri puteau fi salvaţi, dacă erau scoşi din România. Cine sunt criminalii care au zis NU? Întrebări fără răspuns.

Mai avem şi demonii politici care ne chinuie în continuare. Avem o Românie călcată în picioare, din care pleacă zecile de mii de familii. Un astfel de moment ar fi trebuit să însemne ca toate televiziunile să transmită LIVE de aici. Avem aici Realitatea TV, Digi, Naşul TV. Restul nu consideră poate important să redea poveştile celor de aici. Suntem incapabili ca stat să asigurăm protecţie cetăţenilor români", a spus Rareş Bogdan.

Citiţi şi:

Liviu Dragnea, la 3 ani de la Colectiv: "Ceva i-a UCIS pe acei copii"

Mai multe articole despre:
Rareş Bogdan în lacrimi de la Colectiv