MENIU

Rareș Bogdan, despre demiterea șefului CNADNR: ”E un lucru care trebuia să se întâmple de mult timp”

Șeful CNADNR Narcis Neaga a fost demis, marți, de ministrul Transporturilor, însă acest lucru ar fi trebuit să se întâmple cu mult timp în urmă, consideră realizatorul emisiunii ”Jocuri de Putere”, Rareș Bogdan.

”E un lucru normal, dar nu trebuie să se oprească aici. E un lucru care trebuia să se întâmple de mult timp. Nu era visul nostru.... visul nostru este să fie mai bine în România și să nu mai fie hoți. Hoția face parte din ființa națională”, a declarat Rareș Bogdan, la Realitatea TV.

Realizatorul ”Jocuri de Putere” a menționat și că cei de la CNADNR au spus că nu au cum să inaugureze autostrada Orăștie-Sibiu, ”dar a fost o presiune extraordinară”.

”Am făcut vreo 10-12 ediții 'Jocuri de Putere'... abia acum Guvernul Cioloș a constatat că acolo era vorba despre un escroc care a cheltuit bani pentru o lucrare care acum nu se poate folosi. La ei, 3.500 de angajați stau la birouri... iau salarii de la birouri”, a mai precizat Rareș Bogdan. 

Șeful Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), Narcis Neaga, a fost demis de către ministrul Transporturilor, Dan Costescu. Cătălin Homor, directorul general interimar al Metrorex, a fost numit director interimar al CNADNR. Destituirea vine după ce DNA a deschis două dosare penale pentru trei suspiciuni de infracțiuni în cazul autostrăzii demolate Orăștie-Sibiu.