MENIU

Raportul OFICIAL în cazul tragediei din TIR-ul ATI Victor Babeș: Cum au murit pacienții bolnavi de COVID - Detalii cutremurătoare

Raportul de expertiză în cazul incendiului de la Victor Babeș

Una dintre pacientele decedate în TIR-ul ATI de la Spitalul „Victor Babeș” a avut parte de o moarte violentă. Un raport de expertiză arată că tragedia din luna aprilie, soldată cu moartea a trei pacienți, s-a produs în urma creșterii bruște a presiunii.

Avocatul Adrian Cuculis a transmis, joi, raportul de expertiza final in cazul uneia dintre pacientele decedate în TIR-ul ATI de la Spitalul Victor Babeș.

„Moarte violenta data de cresterea brusca a presiunii. Un alt caz in care un muncitor simplu are de tras toata vina", spune avocatul.

Muncitorul ar fi fost trimis sa verifice parametrii de funcționare, cu indicatii date prin telefon.

„Omul necalificat a explodat plămânii pacientilor din tirul ATI, după care sistemul s-a închis automat pentru a nu face mai mult rău", a spus avocatul Cuculis. 

Reamintim că 3 oameni au murit, iar 5 au fost transportate la alte spitale din București, pe data de 12 aprilie 2021, la Spitalul „Victor Babeș” din Capitală, din cauza unei pene de oxigen la TIR-ul ATI din incinta spitalului.

Mai multe articole despre:
ati victor babes terapie intensiva tragedie